Baidies, BAIDIES! Kas izraisa zosādu katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem

 

AUNS

Auni ir iniciatīvas pilni, drosmīgi un izlēmīgi. Ilgi nepadodas nogurumam un vienmēr paveic lietas līdz galam, uzmundrinot sevi ar to, ka viņiem viss ir pa spēkam.

Auni ir ļoti devīgi un patiesi, spēcīgi gan miesā, gan garā. Tomēr šīs zīmes pārstāvjiem piemīt bailes no slēgtām telpām jeb klaustrofobija – viņi labāk dosies uz debesskrāpja virsotni pa kāpnēm, nevis izmantos liftu.

Auni ir ļoti komunikabli, tāpēc viņus bieži vajā bailes palikt vienatnē jeb isolofobija. Auni ir pašpārliecināti, stūrgalvīgi un uzskata savu viedokli par vienīgo pareizo, tāpēc viņus pārņem dusmas, kad tas tiek apšaubīts.

Auni dod priekšroku brīvībai un neatkarībai, tāpēc cenšas izvairīties no nopietnām attiecībām ar pretējo dzimumu. Daudzus Aunus romantisku randiņu perspektīva pat biedē.

VĒRSIS

Vērsis ir mierīga, laipna un draudzīga zodiaka zīme, tomēr pilnībā viņš atveras ne tuvu ne katram. Dziļi iepazīt Vērsi var vien tuvi radinieki un draugi – tikai viņiem viņš pilnībā atklāj savus uzskatus un jūtas.

Vērsi nevar nosaukt par pārāk sabiedrisku – viņš drīzāk ir emocijās skops. Galvenais Vērša dzīvē ir mājas un ģimenes pavards. Viņš dod priekšroku mājīgumam, komfortam, mieram un cenšas izvairīties no skandāliem un strīdiem.

Vairākums Vēršu netic mistikai, tāpēc viņus nevar nobiedēt ar briesmīgiem stāstiem par vampīriem, vilkačiem un spokiem. Tomēr – ja viņi saskaras viens pret vienu ar kādu mīklainu parādību, kas nepakļaujas zinātniskam skaidrojumam, var nobīties un pacentīsies darīt visu, lai iespējami ātrāk aizmirstu šo notikumu.

Vērši ir viena no nedaudzajām zodiaka zīmēm, kas reti cieš no fobijām, jo neieciklējas uz sīkumiem un savām bailēm atmet ar roku. Vienlaikus Vērsis nepavisam nav ekstremāla horoskopa zīme – viņš nekad neriskēs lēkt ar izpletni vai nodarboties ar alpīnismu. Vēršiem būtisku lomu dzīvē spēlē nauda, tāpēc viņi ļoti baidās palikt ar tukšu maku.

DVĪŅI

Dvīņi ir sarežģīta un pretrunīga zīme, visnepastāvīgākā un mainīgākā starp visām horoskopa zīmēm. Dvīņu garastāvoklis ir mainīgs kā laikapstākļi – te viņi smejas, te raud, te mīl, te ienīst, te priecājas, te skumst.

Dvīņi kā neviens cits spēj ietērpt savas domas pārliecinošā formā – pateicoties tam, viņi atbrīvo sevi no daudziem pārdzīvojumiem un bailēm. Viņi rūpīgi analizē visas parādības un notikumus, aizrokoties līdz būtībai, un it visā atrod racionālo graudu. Tomēr Dvīņi nespēj pārvarēt bailes no tumsas, dziļuma un slēgtām telpām.

Cilvēki, kas dzimuši Dvīņu zīmē, necieš rutīnu un pelēcību, vienveidība viņus biedē un nogurdina. Dvīņi ir fiziski ļoti izturīgi, taču viņu nervu sistēma ir ārkārtīgi labila, emocionālais fons nestabils, bet sāpju slieksnis zems, tāpēc šīs zīmes pārstāvji slikti panes jebkuras, pat nenozīmīgas sāpes.

VĒZIS

Vēži ir neticami kautrīgi, jūtīgi un viegli ievainojami, bieži noslēdzas sevī. Šāds raksturs jau no bērna gadiem veicina dažādu fobiju attīstību. Reti kurai citai zīmei ir tik daudz dažādu baiļu – klaustrofobija, venustrafobija (bailes no skaistām sievietēm), androfobija (pataloģiskas bailes no vīriešiem), kā arī bailes no tumsas, dziļuma, publiskas uzstāšanās un soda.

Vēži ātri apvainojas un ļoti baidās kļūt par izsmiekla objektu. Šīs bailes var kļūt par patoloģiju, un tad izveidojas katahelofobija (bailes tikt izsmietam).

Kā emocionāli nestabila zīme Vēzis paniski baidās arī no liela ātruma (tahofobija) un lidošanas (aviofobija). Attiecībās Vēzis ir neticami stabils – viņš var saglabāt pieķeršanos vienam cilvēkam līdz sirmam vecumam.

LAUVA

Lauvas zīmē dzimušie ir cēli, enerģiski un neticami drosmīgi. Lauvām raksturīga neatlaidība un tās vienmēr sasniedz izvirzīto mērķi. Šķiet, ka Lauvu nobiedēt ir neiespējami, taču tieši viņa galvenās labās īpašības ir arī viņa baiļu avots.

Ja jūs apšaubāt Lauvas labās rakstura iezīmes, tas spēcīgi aizskar viņa pašlepnumu. Lauva paniski baidās paklupt un zaudēt pašcieņu. Lauvas zīmē dzimušajiem bieži parādās uzmācīgas bailes tikt apsmietiem, nenovērtētiem un nesaprastiem.

Lauva vienmēr rēķinās tikai ar apkārtējo apbrīnu un augstu novērtējumu. Šīs zīmes pārstāvji ir iedomīgi un nespēj iedomāties dzīvi bez sev veltītām slavinošām runām un glaimiem.

Neraugoties uz drosmi un bezbailību, Lauva ļoti baidās no sāpēm, jebkurām medicīniskām manipulācijām un ārstiem, īpaši stomatologiem. Lauva bīstas arī no slēgtām telpām un lielā augstumā var piedzīvot vieglu galvas reiboni.

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušie ir ļoti pieticīgi un izsmalcināti cilvēki. Viņi nemīl skaļas kompānijas un dod priekšroku šauram draugu lokam. Jaunavām nav noslieces uz sapņainību – viņām raksturīgs skaidrs racionāls prāts.

Jaunava neprot atslābināties un gandrīz vienmēr ir norūpējusies par ikdienas problēmām. Jaunavai piemīt daudz baiļu, piemēram, viņa baidās no citu cilvēku viedokļa un ir ļoti atkarīga no tā.

Jaunava bīstas kļūt par baumu, izsmiekla un ķircināšanas objektu. Šīs zīmes pārstāvji ir slikti vadītāji – viņi nespēj vienlaicīgi darīt vairākas lietas, ir lēnīgi un nepunktuāli.

Vīriešiem Jaunavām bieži vērojama venustrafobija (bailes no skaistām sievietēm). Jaunavas vispār netic mīlestībai, tāpēc abiem dzimumiem raksturīga gamofobija jeb bailes no laulībām.

Gandrīz visiem šīs zīmes pārstāvjiem bailes un riebumu uzdzen zirnekļi (arahnofobija), tarakāni (blatofobija) un citi nepatīkami kukaiņi. Jaunavām var būt tik daudz baiļu, ka tās pat sāk ciest no fobofobijas – bailēm no jauna izjust pārdzīvoto izbīli.

SVARI

Cilvēki, kas dzimuši Svaru zīmē, vienmēr un visur meklē zelta vidusceļu. Viņu gars un miesa ir harmonijā, viņi viegli iet uz kompromisu, bet bieži nespēj panākt līdzsvaru savās jūtās un emocijās.

Garastāvokļa maiņas ir Svaru ierastais stāvoklis – te viņi iekrīt dziļā depresijā, te priecē apkārtējos ar skanīgiem smiekliem un laimīgu izskatu. Svari ir ļoti apburoši, piekāpīgi, gandrīz vienmēr rēķinās ar citu cilvēku viedokli.

Svari paniski baidās no kukaiņiem un rāpuļiem, īpaši no vardēm un čūskām. Viņi slikti pacieš sāpes un pie ārstiem vēršas tikai galējas nepieciešamības gadījumā.

Svari nepanes vientulību, viņus bieži moka bailes palikt bez dzīves partnera, tāpēc viņi iespējami ātrāk cenšas apprecēties un izveidot ģimeni. Šai zodiaka zīme ļoti raksturīgas ir bailes no Nā*es.

SKORPIONS

Skorpioni veiksmīgi apvieno sevī enerģiju un mērķtiecību, cieņu, izturību, talantu un gribasspēku. Apveltīti ar labu intuīciju – Skorpioni bieži spēj paredzēt, ko teiks citi, un sajust apkārtējo garastāvokļa izmaiņas.

Skorpioni ir diezgan ļaunatminīgi – viņi var gadiem krāt negatīvās emocijas, bet pēc tam negaidīti atriebties pāridarītājam. Skorpioni savā dzīvē atvēl galveno vietu ģimenei, viņi ir ļoti pieķērušies saviem tuviniekiem.

Skorpions ir viena no retajām zīmēm, kas ne no kā nebaidās, toties tās fobijas, kas viņu tomēr var piemeklēt ir visnotaļ oriģinālas – bailes no stūriem, albīniem un azartspēlēm. Skorpioni ir noslēgtas personības – viņi baidās, ka to noslēpumi var nonākt atklātībā.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki pārliecinoši iet pa dzīvi, viņi ir neparasti neatlaidīgi un mērķtiecīgi. Šajā zīmē dzimušie ir komunikabli un draudzīgi un tiem nevar pārmest bailīgumu.

Strēlnieki dievina ekstrēmus piedzīvojumus un vienmēr ar krūtīm metas uz ambrazūru. Strēlniekiem risks ir dzīves nepieciešamība. Turklāt Strēlnieki prot iegūt apkārtējo labvēlību un viegli kļūst par kompānijas dvēseli.

Iesaistoties cīņā, Strēlnieki skatās savam ienaidniekam tieši acīs un paļaujas tikai uz saviem spēkiem. Vienīgais Strēlnieku trūkums ir izšķērdība – viņi ir ļoti neekonomiski un bieži iztērē naudu par niekiem.

Strēlnieki ir jautri, bezrūpīgi, viņiem piemīt laba humora izjūta. Strēlnieki ir tieši cilvēki, vienmēr saka, ko domā, tāpēc necieš, ja viņus apvaino melos.

Strēlnieki tic mistikai un baidās no ļaunajiem spēkiem. Strēlnieks ir brīvību mīloša zīme, tāpēc viņu vidū bieži sastopami cilvēki, kas cieš no klaustrofobijas.

MEŽĀZIS

Mežāži ir laimīga zīme, kas piedzimstot ir ieprogrammēta uz veiksmi un visas dzīves garumā uz to iet. Mežāži ir neticami strādīgi – viņi dzīvo, ja strādā, bet ja strādā, tad dzīvo.

Ārēji Mežāži ir nedaudz padrūmi, apātiski un nesavākti, bet iekšēji tiem ir tērauda serde. Mežāži mīl vientulību un pat izbauda to. Mežāžu vidū bieži sastopami kompleksaini cilvēki ar daudzām fobijām.

Mežāžiem saprāts dominē pār jūtām, viņi ir ļoti uzmanīgi un stingri stāv uz zemes. Mežāži sev neļauj izrādīt tādas emocijas kā greizsirdība, slinkums, impulsivitāte, nevīžīgums, jo uzskata tās par vājuma izpausmēm un šķērsli mērķa sasniegšanā. Mežāžiem ir nosliece uz agorafobiju (bailēm no lieliem cilvēku pūļiem) un aviafobiju (bailēm no lidošanas).

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīmē dzimuši visvairāk ģeniālu cilvēku – mākslinieki, rakstnieki, mūziķi un skulptori – tas liecina, ka šī ir vistalantīgākā horoskopa zīme. Ūdensvīri ir ļoti zinātkāri, viņiem ir lieliski attīstīta intuīcija un iztēle. Ūdensvīri ir nosvērti un viņus ir grūti aizvainot.

Ūdensvīri ir sabiedriski, cenšas pulcēt ap sevi daudz cilvēku, tomēr vienlaicīgi viņi periodiski noslēdzas sevī un lūdz, lai viņus liek mierā. Ūdensvīri ir nepastāvīgi, taču tādai radošai zodiaka zīmei tas ir raksturīgi. Toties laulības dzīvē Ūdensvīri ir uzticīgi, mīloši un rūpīgi. Ūdensvīriem var piemist bailes no vientulības un bailes no sāpēm.

ZIVIS

Zivis ir pati sapņainākā zodiaka zīme. Zivis ir ļoti jūtīgas, ievainojamas, maigas un tik noslēpumainas, ka vari būt saskarsmē ar tām visu mūžu, bet tā arī līdz galam neizprast to būtību. Zivis ir nosvērtas, tomēr vienlaikus tās bieži var pārņemt dusmu uzliesmojumi.

Zivis mīl vientulību, tās ir ļoti romantiskas un neizlēmīgas, apveltītas ar neticamu artistiskumu un intuīciju. Šīs zīmes draugs ir gadījums – Zivis bieži noķer veiksmi aiz astes tieši laimīga gadījuma dēļ.

Zivis tic visam noslēpumainajam un mistiskajam, tādēļ visu dzīvi var baidīties no dažādiem ļaunajiem spēkiem un radībām, kā arī citplanētiešiem. Ņemot vērā Zivju ievainojamību, tās bieži vajā bailes no soda. Ja Zivs zīmes pārstāvis bērnībā ir stingri sodīts, vēlākajā dzīves posmā viņu var piemeklēt mastigofobija (bailes no ķermeniska soda).

 

Avots: cluber.com.ua

la.lv

Leave a Comment