Kas jāzina, lai izvēlētos zeķbikses skaistumam, siltumam, slaidumam?

zekbikses

Šis diegs sastāv no tūkstošiem vairāku kilometru garu šķiedru un izceļas ar to, ka, lai kā to arī nestieptu, tas vienmēr ieņem savu sākotnējo stāvokli. Elastānam ir likrai līdzīga struktūra, tas ir lētāks, toties kvalitātes ziņā sliktāks, tāpēc zeķbikses ar likru kalpo ilgāk. Pateikt, vai zeķbiksēs ir likra, var pēc norādes uz iepakojuma.

Ja agrāk zeķbikses kalpoja, ja tā varētu teikt, kāju izskatam, tad tagad tās arī silda un pat ārstē. Vēl nosacīti nesen ārstnieciskās zeķbikses pret vēnu varikozi varēja nopirkt tikai aptiekā, tās bija biezas un neizskatīgas. Tagad virkne ražotāju jau laiduši klajā daudz izskatīgākus modeļus, kam piemīt līdzīgs efekts – “dzīt” As**is no lejas uz augšu. Zināms taču, ka vēnu varikoze sākas tieši As**srites traucējumu dēļ: As**s nogulsnējas lielu vēnās, rezultātā vēnas pietūkst un kļūst neglītas.

Lasi arī: Meitene uz galvas uzvilka zeķubikses un sāka krāsoties – rezultāts ir neticams

Atbilstošas zeķbikses šajā gadījumā ir teicams profilakses līdzeklis visām tām sievietēm, kurām darbdienu nākas pavadīt, stāvot kājās (pārdevējām, frizierēm, viesmīlēm utt.), ilgstoši sēžot (daudzām sievietēm patīk pārlikt kāju pār kāju, taču tā tiek saspiesti As**svadi) vai ceļot smagumus.

Neaizstājamas šādas zeķbikses ir arī grūtniecēm: viņām ne tikai paplašinās kāju As**svadi, bet nereti pietūkst arī potītes. Toties atbilstošas zeķbikses palīdzēs ne tikai tikt galā ar šīm problēmām, bet arī padarīs kājas glītākas, slaidākas. Šo zeķbikšu blīvums var būt visdažādākais – no 15 līdz pat 80-90 deniem. Uzvelkot jebkuras, tūlīt pat jūtams, ka tās daudz blīvāk apņem pēdu, potīti un ikrus, bet tuvāk gurniem blīvums mazinās.

Taču arī tas vēl nav viss. Šīs zeķbikses zināmā mērā regulē arī augumu, proti, padara gurnus slaidākus, pēcpusi – apaļāku, bet jostasvietu – tievāku. Visbeidzot – aukstā laikā bez tām vienkārši neiztikt.

Leave a Comment