Kas kaiš Dārtai? Aktrises “plosīšanās” sociālajos tīklos un fanu “nolikšana pie vietas”

Tiesa, kā novērojis “Kas Jauns”, pie publicētajiem fotoattēliem tiek atstāti tikai glaimojoši un aktrises sirdij tīkami komentāri, pārējie tiek nesaudzīgi izdzēsti vai māksliniece pamanās komentētāju publiski norāt. Izskatās, ka aktrisei nepatīk arī pārāk liela uzmanības izrādīšana viņas mīļotajam, uz ko tūlīt pat tiek norādīts, ka tas ir “viņas vīrietis”.

Pēdējā laika lielāko rezonansi sabiedrībā izraisījusi aktrises saķeršanās ar kādu padsmitnieci, kura pie aktrises bildes ar Niklāvu Kurpnieku pavaicājusi, vai viņi abi ir kopā. Uz šo nevainīgo jautājumu aktrise augstprātīgi atbildējusi, ka kā gan kas tāds varētu ienākt prātā. Sarunai pievienojies arī Niklāvs Kurpnieks, kurš piebildis: “Turpini iet uz skolu, gan jau iemācīsies domāt, lasīt un izdarīt secinājumus, tad sapratīsi…”. Lai gan saruna šobrīd vairs aktrises profilā nav atrodama, tomēr joprojām daudzi atceras kāda jautāto:

“Par cik punktiem saldais pārītis pacēla savu ego, nolīdzinot bērnu līdz ar zemi?”

Šī nebūt nav vienīgā diskusija starp aktrisi un viņas faniem, kur Dārta atļaujas demonstrēt savu, viņasprāt, pārākumu.

Lasi arī: 20 frāzes, ar kurām nolikt pie vietas jebkuru

Sašutumu aktrise izpelnījās arī publicējot fotogrāfiju caurspīdīgā kleitā, pie rokas turot mazu meitenīti. Uz kādas māmiņas aizrādījumu, ka tā tomēr nepieklātos darīt, aktrise norādījusi, ka šis kadrs esot no apbalvota mākslas video.

Avots:

Leave a Comment