Stiliste Indra Salceviča par cīņu ar lieko svaru un pakļaušanos standartiem: “Svēru 120 kg un dzīvoju badā!”

Pazīstamā stiliste un modes māksliniece Indra Salceviča žurnālam “Kas Jauns” šonedēļ atklājusi, ka vairs neradīs apģērbus un ir pilnībā mainījusi savu profesiju. Šobrīd Indra izpārdod savu cehu un gatavos apģērbus no sava modes zīmola SALT, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Modes dizainere stāsta, ka diemžēl viņai jāatzīst, ka ar modi pelnījusi viņa nav nekad. “Tomēr ir skaudri, kad 36 gadu vecumā tu saproti – tu dzīvo neremontētā dzīvoklī, kontā tev ir nulle.”

Šobrīd Indra pievērsusies sava bloga morethansize.com saturam un attīstībai, kurā viņa ar saviem lasītājiem dalās pieredzē gan par dažādiem modes jautājumiem, gan par savu privāto pieredzi par dažādām lietām.

Lasi arī: Kas kaiš Dārtai? Aktrises “plosīšanās” sociālajos tīklos un fanu “nolikšana pie vietas”

Piemēram, par lieko svaru un cīņu ar to. Indra atzīstas, ka viņai ar rakstīto savā blogā ir izdevies iedvesmot daudzas sievietes, kam ir liekais svars, jo stiliste nekautrējas publiskot fotogrāfijas, kurās, piemēram, redzama peldkostīmā un atzīstas, ka līdz tam viņas ir kautrējušās doties uz pludmali, un saka, ka nevarētu tā kā es. “Atbildu – vari gan! Kāda velna pēc tev jātīk tantei X vai vīrietim Y pludmalē?

Vīrietim, kurš tevi mīlēs būs pie pakaļas, vai tu esi desmit kilogramus plusā vai desmit mīnusā!”

Šķir otru lapu, lai apskatītu Indras foto peldkostīmā

COMMENTS

Leave a Comment