Kas kaiš Dārtai? Aktrises “plosīšanās” sociālajos tīklos un fanu “nolikšana pie vietas”

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (29), šķiet, pēdējā laikā par darba trūkumu nevar sūdzēties – ir lomas teātrī un televīzijas seriālos, zīmīgā latviešu estrādes leģendas Noras Bumbieres loma dokumentālajā filmā “Nora”, fotosesijas un daudz kas cits, atsaucoties uz Latvijā populāro žurnālu Kas Jauns, ziņo la.lv piederošais portāls kokteilis.lv.

Tomēr straujā popularitāte, tā vien izskatās, aktrisei ir sagrozījusi galvu, jo pārāk uzkrītoša ir viņas sajūsmināšanās pašai par sevi un nepieklājīgā attieksme pret saviem faniem sociālajos tīklos.

Žurnāls “Kas Jauns” atklāj, ka par jaunās aktrises izpausmēm jau “iesmej” pat no skatuves, piemēram stand up meistars Rūdolfs Kugrēns savā stāvizrādē “Prieks”.

Kad Rūdolfs, būdams uz skatuves, priecājies, ka viņam 26 gadu vecumā jau ir savi fani, aktrise, to izdzirdot, zālē pielēkusi kājās ar saucienu, ka arī viņai esot fani. Mākslinieks stāsta, ka pēcāk Dārta nākusi uz visām izrādēm un, sēžot pirmajā rindā, gaidījusi jau minēto repliku par faniem, lai atkal atgādinātu par sevi.

Lasi arī: 20 frāzes, ar kurām nolikt pie vietas jebkuru

Savā Instagram kontā Dārta Daneviča sevi pozicionē kā “liktenīgo sievieti” un pulcē lielu skaitu padsmitnieku, kuri sajūsminās par jaunās sievietes daili un viņas attiecībām ar kolēģi aktieri Niklāvu Kurpnieku. Tiesa, kā novērojis…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment