Kas notiek ar tavu ķermeni, kad mēnesi no vietas veic iegurni stiprinošos vingrinājumus?

Es neesmu dzemdējusi bērnu, kādēļ gan man būtu jāveic iegurni stiprinoši vingrinājumi? Vai man vajadzētu sasprindzināt tur lejā esošos muskuļus, skatoties iemīļoto seriālu? Vai tie jau tāpat nav pietiekoši labā stāvoklī?

Kā izrādās, man nebija taisnība. Es domāju pilnīgi ačgārni.

Šie vingrinājumi ir īpaši noderīgi sievietēm, kuras vēl nav dzemdējušas, ir dzemdējušas, nes smagumus, cieš no urīna nesaturēšanas vai seksuālām disfunkcijām. Dr. Nataša Bujana uzņēmuma “One Medical Group” pārstāve pastāsta, ka visām sievietēm būtu nepieciešams iepazīties ar iegurņa muskulatūras vingrinājumiem.

Viņa raksturo to, kas notika mēneša laikā, veicot šos vingrinājumus!

Pirmā nedēļa

Cik daudz reižu tu esi lasījusi, ka šos vingrinājumus var veikt pusdienu pārtraukuma laikā vai strādājot? Tu noteikti iedomājies, ka tas ir jādara, gluži tāpat kā pusdienās jāēd zaļumi, bet to ir grūti atcerēties un paturēt prātā.

Pirmajā reizē, izpildot šos vingrinājumus, šķiet, ka ir neiespējami tos veikt un tajā pašā laikā, runāt ar kādu cilvēku. Tos nebija iespējams izpildīt arī braucot ar mašīnu, es gandrīz izraisīju avāriju.

Nākamo dienu laikā es izveidoju grafiku, kuram varu sekot. No rīta vingrinājumu izpildīju, lūkojoties vīram acīs, lai arī viņš lūdza aizgriezties prom.

Pirmās nedēļas beigās iejutos jaunajā rutīnā, bet vēl nejutu nekādas pārmaiņas kādā savas dzīves jomā.

Otrā nedēļa

Turpinu izpildīt vingrinājumus. Šķiet, ka visi vingrinājumi ir vienkārši, tā ir kā atslābināšanās rutīna ar bonusiem. Vienīgais vingrinājums, kas ir ārkārtīgi apkaunojošs, ir “taurenis”. Lai to izpildītu, man jāatguļas uz muguras un jāatpleš kājas plati, atverot vagīnu. Tas ir visapkaunojošākais, ko jebkad esmu darījusi.

Trešā nedēļa

Mans iegurnis tagad noteikti ir tikpat stiprs kā Halks. Šķiet, ka ar to es spētu pārvietot visas istabā esošās mēbeles, bet tas šķiet neprātīgi, vai ne?

Ceturtā nedēļa

Jāņem vērā, ka mans vīrs nesajuta nekādu atšķirību un izmaiņas manā vagīnā. Es liku viņam teikt, ka mans mīlas kanāls tagad ir tāds pats, kā 18 gadus vecai jaunietei, bet viņš tā arī neko nepateicis, izgāja no istabas murminādams.

Pēc mēneša es ievēroju, ka retāk apmeklēju tualeti, jo varu “visu saturēt” ilgāk. Man nevajag doties uz tualeti tūliņ pat, zinu, ka varu pagaidīt arī pēc otrā degvīna un tonika kokteiļa. Nekas cits īsti nav mainījies, kopš esmu uzsākusi šo vingrinājumu izpildi. Kā apstiprina ārsti, šie vingrinājumi paredzēti urīna nesaturēšanas ārstēšanai, kuru var izraisīt stress, klepošana, smiešanās vai šķaudīšana.

Avots: www.womansday.com

COMMENTS

Leave a Comment