Kas notiek, kas nedēļu jau sevi ģērbt savam draugam – pamēģini tu arī!

Mans draugs gluži pretēji ir ļoti piezemēts attiecībā uz ģērbšanās stilu, bet, vai tādi nav visi vīrieši? Viņiem ir visai vienkārši izvēlēties, ko vilkt mugurā.

Ja mēs palūkojamies uz ģērbšanās etiķeti sievietēm, sapratīsim, ka sievietes daudz biežāk var pieļaut kļūdas nekā vīrieši. Ir daudz vienkāršāk ierasties pārāk formāli ģērbtai vai pārāk vulgāri ģērbtai, izvēloties tik vien kā 3 centimetrus īsākus svārkus.

Tā vietā, lai blenztu drēbju skapī un teiktu, ka man nav, ko vilkt, es nedēļu ļāvu savam draugam izvēlēties, ko man vilkt mugurā.

Pirmā diena: Pusaugu drostaliņa

1

Atziņa: Es pārstāju augt septītajā klasē – kopš tā laika nav mainījusies arī mana gaume. Lielākoties izskatos kā meitene, kura reklamē Forever 21 apģērbus.

Mans draugs šodien izaicināja manu iekšējo tīni.

Otrā diena: Viss melnā

2

Interesanti: 94% manā skapī atrodamo apģērbu ir melnā krāsā. Tie piestāv visam. Tos nav iespējams slikti sakombinēt. Ja nu vienīgi tu uzvelc melnu t-kreklu, melnus šortus, bet kājās tev ir melni zābaki uz platformas papēža.

Sākumā es atzinu, ka neizskatās tik briesmīgi. Neizskatās arī labi. Bet nav tik traki, vai ne? Ejot pa ielu, man uzsvilpa garāmgājējs, bet apģērbu taču komplektēja mans draugs.

Trešā diena: Šikā lesbiete

3

Ja vakar piedzīvotais lika man justies ļoti sievišķīgai, tad šīs dienas apģērbs ir pilnīgs pretstats. Man draugs sakomplektēja melnu t-kreklu un valriekstu krāsas kurpēm no mana skapju un piemeta klāt puķainas bikses no sava skapja.

Ceturtā diena: Paģiras

Nezinu, ko mans draugs ieplānoja šodienai, bet vīns bija izraisījis man pamatīgas galvassāpes un sliktu dūšu. Šajā dienā nespēju pamest gultu, tādēļ šodien apģērbu izlaides izpalika.

Piektā diena: InVESTĒ

4

Šodienai mans draugs bija iegādājies briesmīgas drēbes lietoto preču veikalā. Es kategoriski atsacījos tās vilkt mugurā, pirms tās būs izmazgātas, tādēļ draugs man lika vilkt drēbes no mana skapja, bet pamanījās likt man uzvilkt atbaidošu vesti pāri t-kreklam.

Piezīme: Ārā bija gandrīz 27 grādi. Es tūliņ pat pārvērtos par ugunsbumbu.

Sestā diena: Bitīte

5

Šis ir tas brīdis, kuru mans draugs gaidīja jau kopš nedēļas sākuma: uzvilkt man visbriesmīgākās drēbes, kādas vien var atrast lietoto apģērbu veikalā. Viņš izvēlējās bitītes izskatu, bet pāri mājas slieksnim es tā arī netiku, jo viņš teica, ka svārki ir pārāk īsi. Laikam viņš tomēr pamanīja svilpēju.

Jūs jautāsiet, kur ir mani apavi?

“Bitītes nenēsā apavus.” – mans draugs

Septītā diena: Kanjē Vesta apģērbu līnija

6

Mans draugs iedvesmojās izveidot Kanjē Vesta nākamajai modes skatei paredzētu apģērbu. Viņš pavadīja laiku griežot un plēšot, lai apģērbs izskatītos ideāli. Beigu beigās es izskatījos pēc čigānietes.

Es mēģināju šādā paskatā iziet no mājas, bet cilvēki man pievērsa pārlieku lieku uzmanību.

Un, kur ir mani apavi?

“Čigānietes nenēsā apavus.” – mans draugs

Domāju, ka kopumā viņš paveica šo darbu briesmīgi. Es nekad vairs neuzticēšos viņam drēbju kombinēšanā. Ja gadījumā Kanjē Vests meklēs jaunu iedvesmas avotu, zināsim, kurš var viņam palīdzēt.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment