Lietas, ko vīrieši vēlētos, lai tu zinātu; īpaši #5

2. Lai gan vīriešiem svarīgs ir ārējais skaistums, nozīme ir tikai iekšējam skaistumam. Ja tu esi iekšēji neglīta, tad kaudze ar lūpu spīdumu neko nespēs mainīt. Ārišķīgs skaistums var pievērst vīriešu uzmanību, bet tikai dabisks to var noturēt.

 

3. Lai tuvotos nepieciešama drosme. Lai iedrošinātu patīkamu vīrieti uzsākt ar tevi sarunu, palīdzēs ja viņa virzienā raidīsi kādu neverbālu signālu, kas nozīmēs, ka ar tevi drīkst iepazīties. Es savām sieviešu kārtas klientēm mācu „patentēto” divu skatienu stratēģiju: izveido acu kontaktu ar viņu, pasmaidi un pēc tam novērsies. Un pēc pāris sekundēm paskaties vēlreiz, lai pārliecinātos, ka drīksti to atkārtot. Pēc diviem pozitīviem signāliem, viņam vajadzētu ar sevi iepazīstināt.

Šo taktiku tu vari izmantot jebkur, ne tikai bārā. Paturi prātā, ka pirmajās minūtēs sarunājoties ar tevi puisis parasti ir uztraucies. Ja arī tu esi satraukusies, tad viss ir kārtībā! Patiesībā dažiem puišiem tas pat šķiet burvīgi. Ļauj viņam noprast, ka satraukums nav nekas slikts, un ja arī tu esi ieinteresāta, tad raidi viņa virzienā neverbālus signālus, kā piemēram, smaidīšanu, fizisku flirtēšanu un tuvošanos viņam.

 

4. Ja puisis cenšas, padarīt tevi laimīgu, tad tas vienmēr tiek darīts vadoties pēc vislabākajiem nodomiem. Bet dažreiz viņi vienkārši nošauj greizi. Šaubu gadījumā vai ja vēlies kaut ko konkrētu, dod viņam mājienu vai pasaki to konkrēti.

Gaidīšana kamēr viņi sapratīs tavus mājienus var novest pie vilšanās. Iedrošini viņu, dodot dažus mājienus un viņš sapratīs, kas viņam jādara. Tas attiecas uz dāvināšanu, pārsteigumiem, ikdienas komunikāciju un pat guļamistabu.

 

5. Vīrieši alkst pēc fiziskas tuvības taču ar to ne vienmēr ir jāsaprot sekss. Tuvība mums kā cilvēkiem ir nepieciešama, lai izjustu kontaktu. Lai gan daži apgalvo, ka vīrieši domā par seksu katras deviņas sekundes (tā nav taisnība), viņi tik un tā vēlas tevi apskaut un paturēt tavu roku. Lai gan ja tas viss nonāks līdz seksam, vīrieši noteikti nesūdzēsies…

Vīrieši ir bēdīgi slaveni ar libido izvirzīšanu par prioritāti, taču sekss nav vīriešu dzīves jēga. Ja viss būtu tik vienkārši tad pietiktu ar ceļojumu uz hedonistu kūrortu. Bet tieši tāpat kā jūs, arī vīrieši vēlas vairāk.

 

Leave a Comment