Katras Zodiaka zīmes erotiskie noslēpumi – kāds ir tavs?

 

VĒRSIS

Vērši ir ļoti labi “mīlētāji”. Viņiem patīk labi paēst un vēlāk nodoties patīkamiem mīlas priekiem – viņi ļaus sevi izmīlēt no matu saknēm līdz pat papēžiem. Atmosfērai ir jābūt modernai un mierīgai. Vērsim parasti svarīgākais ir apmierināt partneri, nevis sevi, tomēr viņam nepatīk gulēt “svešās” gultās – vislabāko baudu Vērsim ir iespējams sniegt viņa paša mājās, paša gultā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple eating gif”

DVĪŅI

Daudzi, kuri ir ieķērušies šajā zīmē, ir sapratuši, ka, lai gan viņi mēdz ģērbties provokatīvi, viņi nemaz nav tik ieinteresēti seksā. Viņiem patīk ideja par flirtēšanu un sarunām, kas viņu apmierina daudz vairāk nekā pati darbība. Šī zīme ir uzticīga, ja tu viņā saglabāsi nepārtrauktu neziņu par to, ko no tevis var sagaidīt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “provocative clothing gif”

VĒZIS

Šai zīmei ir nepieciešams fiziskais kontakts, bieža jūtu izrādīšana un daudz vairāk emocionālā mierinājuma nekā ierasts. Partnerim vienmēr ir jāparāda, ka viņš “strādā pie attiecībām” – tas nozīmē solījumu turēšanu, attiecību attīstīšanu, pārsteigumus un randiņus. Vēzī ir jāraisa maksimāla uzticība, citādāk no viņa nesagaidīsi seksuālo brīvību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “date gif”

LAUVA

Lauvām patīk dārgas lietas – ja Lauvas sievieti vīrietis aizvedīs uz veikalu un ļaus viņai izvēlēties jebko, ko viņa vēlas, Lauva nekavējoties piederēs viņam. Ja satiecies ar vīrieti-Lauvu, tad tev viņam nepārtraukti ir jāsniedz dažādi komplimenti – visvairāk tie, kas ir saistīti ar viņa spēju gūt panākumus un nopelnīt naudu. Viņam ir jādomā, ka tu viņu uzlūko kā ģēniju – Lauvas mīl cilvēkus, kuri liek viņām justies labi. Nekad viņu nekritizē – tādā gadījumā no seksa nebūs ne vēsmas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “fancy gif”

JAUNAVA

Jaunavas bieži tiek sauktas par ļoti kontrolējošām. Viņas bieži vien “uzbur” pasauli un dzīvo tajā. Tomēr tā nav nekāda fantāziju pasaule, bet gan praktiska vieta, kurā pastāv tiekšanās uz vienu konkrētu mērķi. Nekas viņas neuzbudina vairāk kā doma par saistībām. Viņa seksuālā ziņā būs spējīga dot visu tam cilvēkam, kurš viņā raisīs uzticības un drošības sajūtu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “controlling gif”

SVARI

Svariem bieži vien ir tāda humora izjūta, kas izkliedē intimitāti. Dažkārt pat paiet vairāki gadi, līdz Svari sniedz gala atbildi – tas ir tādēļ, lai tu viņiem nekļūtu pārāk tuvs un neliktu kaut ko ātri izlemt. Tāpat Svariem patīk veikt pirmo gājienu, ātri vien zaudēs interesi par cilvēku, kuru nebūs iespējams kontrolēt. Svariem neko nedrīkst uzspiest, citādāk viņi no mīlas priekiem izvairīsies.

Attēlu rezultāti vaicājumam “laugh women gif”

Lasi vēl: Erotiskais Horo***ps un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

SKORPIONS

Skorpionu motivē greizsirdība. Skorpions vienmēr gribēs cilvēku, par kuru jutīs, ka viņu grib arī citi. Vienalga, kāds tas cilvēks ir – ja grib citi, grib arī viņš. Skorpions gultā ir ļoti kaislīgs, gatavs izmēģināt daudz ko, ja radīsi viņā drošības sajūtu, tomēr būs vajadzīga arī romantika.

Attēlu rezultāti vaicājumam “jealousy gif”

STRĒLNIEKS

Šīs jutīgās zīmes mīl ēst, dzert, smaržas un jebko, kam ir aromāts. Viņiem nepatīk greizsirdīgi un kontrolējoši cilvēki, Strēlniekam patiks, ja otrs viņam paskraidīs pakaļ. Šai zīmei ļoti patīk ceļojumi, tādēļ, ja vēlies, lai viņš ir apmierināts, ieplāno ceļojumu un nododieties ašajam seksam kādā transportlīdzeklī.

Attēlu rezultāti vaicājumam “perfume gif”

MEŽĀZIS

Mežāzim ir nepieciešams beznoteikumu atbalsts un mīlestība, tādēļ, lai gan viņš ir labs mīlētājs, tu iegūsti papildus punktus par to, ka vienkārši esi viņam blakus – īstajā vietā un īstajā laikā. Mežāzi uzbudina tas, ka otrs viņa labā kaut ko izdara, izpalīdz. Ja pie tam uzrīkosi romantisku, pārdomātu vakaru, viņš būs sajūsmā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple gif”

ŪDENSVĪRS

Vislabāk Ūdensvīram patīk apsēsties un nodoties garai sarunai ar savu mīļoto. Viņš ir ļoti labs partneris un izcils terapeits. Ūdensvīram ļoti patīk runāt par sevi, saviem plāniem un panākumiem, tādēļ otram cilvēkam arī jāprot viņu uzklausīt. + Ja tu ģērbies labi, Ūdensvīrs tevī ieķersies.

Attēlu rezultāti vaicājumam “talking couple gif”

ZIVIS

Zivis mīl visu, kas tev ir, ieskaitot naudu. Viņām bankas konti šķiet ļoti pivilcīgi. Tomēr Zivis ir arī emocionāli ļoti nedrošas, otram vienmēr jāgādā, ka viņas ir pirmajā vietā. Ar Zivīm ir jābūt kopā bieži, jāpavada kopā kvalitatīvs laiks – garas pastaigas, vakariņas restorānā, un tad viņas tev gultā sniegs visu, ko vēlies.

Attēlu rezultāti vaicājumam “money gif”

Avots: spiritnow.com

Leave a Comment