Kāzu fotografēšanas etiķete ar šīs sezonas viedtālruņiem

Kāzu sezona rit pilnā sparā un telefonu kameras iemūžina ikkatru mirkli. Samsung produktu treneris Dāvis Kurēns ir sagatavojis 7 ieteikumus, kā uzvesties gudri ar savu gudro telefonu jeb viedtālruņu lietošanas etiķeti kāzās.

1. Ieteicams izvairīties no ceremonijas fotografēšanas. Parasti jaunais pāris nolīgst profesionālu fotogrāfu, kas pārvalda skaistā mirkļa iemūžināšanu. Vērtīgi ir izbaudīt mirkli, kad telefons ir ielikts somā un ar ieslēgtu “klusuma režīmu”.

2. Kāzu ceremonijas noslēgumā, kad jaunais pāris dodas uz izeju, ir īstais fotografēšanas mirklis. Ar Samsung Galaxy S9 vai S9+ šis ir piemērotākais brīdis izmēģināt īpaši lēno video režīmu, lai notvertu emocijas kāzu konfeti, ziedlapiņu vai rīsu lietū.

3. Pēc kāzu ceremonijas pašbildes var sākt uzņemt. Kamēr līgava un līgavainis tiek fotografēti vai pārģērbjas, pašbilde ar ceremonijas vietu un dekorācijām būs tieši laikā, lai padalītos ar lieliskajām izjūtām un skaisto vietu sociālajos tīklos. Tiklīdz jaunlaulātais pāris atgriežas, ir ieteicams ar viņiem aprunāties.

4. Viedtālrunis uz kāzu galda? Nekādā gadījumā! Pat darbaholiķiem telefons uz galda nav pieņemami! Ieteicams iesaistīties sarunās ar cilvēkiem pie galda, ja tas neaizrauj, var mierīgi un diskrēti, paņemot savu viedtālruni, aiziet un atrast interesantāku kompāniju.

5. Kāzu kūkas griešana ir vēl viens mirklis, ko nedrīkst nokavēt! Šis varētu būt labākais brīdis, kad notvert neaizmirstamu kāzu fotogrāfiju! Piemēram, pamainot fotografēšanas leņķi, notver mirkli no aizmugures, kas pavērs jaunu skatu uz jauno pāri.

6. Vakara ballīte ir lielisks laiks, lai uzņemtu neaizmirstamas bildes vāji apgaismotā vietā, kas iespējams ar Samsung Galaxy S9 un S9+ 12 megapikseļu kameru. Uzņemtās bildes gan ieteicams saskaņot ar tajās esošajiem cilvēkiem, lai kādu paglābtu no apkaunojošiem mirkļiem.

7. Ballītēs ir pieņemts fotografēt pašus jautrākos mirkļus. Arī šeit būtiski saskaņot bildes publicēšanu ar citiem, kas ir bildē. Labāk tās publicēt tikai nākamajā rītā pēc kārtīgas kafijas vai tējas krūzes.

Īpaši palēninātā video režīms, 12 MP kamera, elegants dizains – tās ir īpašības, kas ir nepieciešamas jaunākajiem viedtālruņiem šajā sezonā.

Leave a Comment