Sagatavošanas laiks: 20 minūtes
Kopā nepieciešamais laiks: 1,5 stundas
Porcijas: 16 cilvēkiem (116 g katrai personai)
Nepieciešamās sastāvdaļas:
2 glāzītes miltu;
2 tējkarotes cepamā pulvera;
1 tējkarote cepamās sodas;
1 tējkarote kanēļa;
0,5 tējkarotes ingvera;
0,5 tējkarotes muskatrieksta;
0,5 glāzes Heinz tomātu kečupa;
0,5 glāze ūdens;
2 ēdamkarotes sarkanās pārtikas krāsvielas;
1 glāze sadalīta sviesta (mīksta);
1 glāze brūnā cukura;
2 olas;
175g Filadelfijas siera;
1 tējkarote vaniļas;
4 glāzes pūdercukura
Pagatavošana:
- Uzsildi cepaškrāsni līdz 175 grādiem
- Nozied divas apaļas cepešpannas ar eļļu un uzliec pergamentu
- Kopā sajauc miltus, cepamo pulveri, cepamo sodu un garšvielas. Sajauc kopā kečupu, ūdeni, pārtikas krāsvielas atsevišķā bļodā un sabenderē.
- 3/4 glāzes sviesta samīci kārtīgi kopā ar brūno cukuru, līdz masa ir gaiša un mīksta. Sakul iekšā olas – pa vienai. Pievieno miltu mikstūru un pēc tam kečupa mikstūru. Kad iegūta vienmērīga masa, pārvieto to uz sagatavotajām pannām.
- Gatavo 30 minūtes, pēc tam 10 minūtes ļauj atdzist.
- Atsevišķā bļodā kopā samaisi krēmsieru, vaniļu un atlikušo sviestu. Pa daļām pievieno klāt pūdercukuru, kamēr mikstūra ir gaiša un mīksta.
- Novieto kūkas slāņus uz šķīvja un nozied ar tikko izveidoto krēmu.
Avots: kraftcanada.com