Kečupa kūkas recepte – jā, tu izlasīji pareizi!

Sagatavošanas laiks: 20 minūtes

Kopā nepieciešamais laiks: 1,5 stundas

Porcijas: 16 cilvēkiem (116 g katrai personai)

Nepieciešamās sastāvdaļas:

2 glāzītes miltu;

2 tējkarotes cepamā pulvera;

1 tējkarote cepamās sodas;

1 tējkarote kanēļa;

0,5 tējkarotes ingvera;

0,5 tējkarotes muskatrieksta;

0,5 glāzes Heinz tomātu kečupa;

0,5 glāze ūdens;

2 ēdamkarotes sarkanās pārtikas krāsvielas;

1 glāze sadalīta sviesta (mīksta);

1 glāze brūnā cukura;

2 olas;

175g Filadelfijas siera;

1 tējkarote vaniļas;

4 glāzes pūdercukura

Pagatavošana:

  1. Uzsildi cepaškrāsni līdz 175 grādiem
  2. Nozied divas apaļas cepešpannas ar eļļu un uzliec pergamentu
  3. Kopā sajauc miltus, cepamo pulveri, cepamo sodu un garšvielas. Sajauc kopā kečupu, ūdeni, pārtikas krāsvielas atsevišķā bļodā un sabenderē.
  4. 3/4 glāzes sviesta samīci kārtīgi kopā ar brūno cukuru, līdz  masa ir gaiša un mīksta. Sakul  iekšā olas – pa vienai. Pievieno miltu mikstūru un pēc tam kečupa mikstūru. Kad iegūta vienmērīga masa, pārvieto to uz sagatavotajām pannām.
  5. Gatavo 30 minūtes, pēc tam 10 minūtes ļauj atdzist. 
  6. Atsevišķā bļodā kopā samaisi krēmsieru, vaniļu un atlikušo sviestu. Pa daļām pievieno klāt pūdercukuru, kamēr mikstūra ir gaiša un mīksta.
  7. Novieto kūkas slāņus uz šķīvja un nozied ar tikko izveidoto krēmu.

21

Attēlu rezultāti vaicājumam “heinz cake”

Avots: kraftcanada.com

Leave a Comment