Keitas Vinsletas un Leonardo Di Kaprio atkalsatikšanās intīmā gaisotnē Francijā – pasaule ir sajūsmā

Keita uz abu satikšanos bija tērpta fluorescētas oranžās krāsas peldkostīmā, kam pa virsu bija uzvilkta balta, caurspīdīga tunika, kas tik eleganti izcēla viņas sievišķīgās auguma aprises.

Ieturot vienkāršu, taču elegantu stilu, Keita, kura ir trīs bērnu māmiņa, bija akcentējusi savu tēlu ar zelta kaklarotām un lielām, tumšām saulesbrillēm.

Mati viņai bija sakārtoti vieglā zirgastē, turklāt šoreiz viņa izlēma pie baseina atpūsties bez grima, akcentējot viņas dabīgi mirdzošo sejas ādu.

Tuvāk nekā jebkad: abi draugi tika manīti čalojam pie Leonardo Francijā esošās villas baseina, kamēr viņi laiski sauļoja savus ķermeņus. Jau brītiņu vēlāk abi bija manāmi dodamies iekšā mājā, kamēr viņu rokas bija aptītas apkārt viens otram.

Pāris ir kļuvuši par labiem draugiem kopš 1997. gada, kad tika uzņemta pasaulē slavenākā filma “Titāniks”, kas savulaik kļuva par kases grāvēju, iegūstot divus miljardus ASV dolāru lielu peļņu.

Lasi vēl: Pārsteidzoši – cik patiesībā vērta ir Amerikas Kinoakadēmijas balva “Oskars”?

Pa to laiku Leo, kurš pavisam nesen bija ticies ar modeli Ninu Agdalu, bija tērpts vienkāršos peldšortos, kas atradās nolaisti salīdzinoši zemu, lai augums pēc iespējas vairāk spētu uzņemtu saules sniegtos starus.

Leo ap kaklu rotāja zelta ķēdīte, turklāt arī viņš ieturēja pavisam ikdienišķu stilu, lai varētu mierīgi relaksēties kopā ar Keitu. Viņa matiem brīvi krītot, skats spēja atgādināt to jauno zēnu, kādu mēs pazīstam no “Titānika” laikiem.

Bija skaidri redzams, ka abiem bija daudz kas vēl runājams, kamēr draugi tika manīti sauļojamies pie Leonardo villas baseina. Jau brītiņu vēlāk abi bija manāmi dodamies uz mājas pusi, bet viņu rokas bija apvijušas viņu ķermeņu.

Zīmīgs moments no filmas bija tas, kur abi divi – Džeks un Roza – iemīlējās, kamēr pašlaik abi aktieri laiski izbauda viens otra klātbūtni reālajā dzīvē.

Pāris laimīgi parādījās kopā kameru priekšā arī saviesīgajā pasākumā, kur Leo bija tērpts elegantā uzvalkā, bet Keitas augumu ielenca melna, skaista kleitiņa – pirms viņi abi uz skatuves sniedza runu, bija skaidri redzams un saprotams, ka abu starpā joprojām ir jaunības laikā uzvirmojusī ķīmija, turklāt viņi bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem turēja viens otra roku.

Leonardo Di Kaprio fonds ir paredzēts Vese***as un labklājības uzturēšanai pasaulē ilgtermiņā, turklāt kopš 2008. gada ir piešķīris 80 miljonus ASV dolāru dažādām vides cēloņu sekām un organizācijām.

Zvaigznes rīkotajā pasākumā piedalījās arī Heidija Kluma, Šons Penns, Lenijs Kravics, kurš uzstājās viesiem, un pat viņu kolēģis no filmas “Titāniks” – Billijs Zeins, kurš uzņēma Instagram bildi, lai paziņotu par kolēģu atkal satikšanos 20 gadus pēc filmas uzņemšanas.

Draudzīgi atrodoties pasākumā, 51 gadu vecais Bilijs laiski pajokoja: “Viss mūsu bars ir šeit. Tagad mēs glābjam aisbergus. Ej nu sazin…”

1997. gada filma “Titāniks” nebūt nebija pēdējā, kur abi divi filmējās kopā. 2008. gadā Keita un Leo filmējās kopā drāmā “Revolūcijas ceļš”, kura režisors bija Keitas tā brīža vīrs Sems Mendess.

1998. gada “Golden Globes” festivālā Keita ieguva labākās aktrises nomināciju, pēc kuras saņemšanas viņa teica runu, kas jau ir paguvusi ieiet vēsturē. Keita ne tikai pateicās Leo par viņa atbalstu un 13 gadus ilgstošo draudzību, bet arī to, ka viņa viņu no sirds dziļumiem mīl. Pēc runas Leo no skatītāju auditorijas sūtīja Keitai gaisa skūpstus.

Lasi vēl: Pārsteidzoši – cik patiesībā vērta ir Amerikas Kinoakadēmijas balva “Oskars”?

Pēc viņas uzvaras, Leo ļoti mīļi atbildēja, ka: “Viņa joprojām ir tik pat skaista un starojoša kā brīdi, kad es ar viņu iepazinos… viņa ir pati labākā!”

Abi divi pagātnē ir bijuši ļoti atklāti savās attiecībās, jo kopā ir apmeklējuši ļoti daudzus saviesīgus pasākumus un apbalvošanas ceremonijas.

2004. gadā Leo Opras šovā tika izprašņāts, ar kuru aktrisi viņam ir bijis vislabākais skūpsts, uz ko viņš atbildēja: “Ak vai, tūdaļ būs daudz dusmīgu aktrišu… Es noteikti teikšu, ka Keita Vinsleta – vecās labās vērtības.”

“Mēs viens otram esam nepieciešami kā atbalsts,” tā skaidroja Keita, stāstot, ka viņu draudzība ir bijusi tik fantastiska tikai tādēļ, ka viņu starpā nav nekādu romantisku interešu. Šādi viņi spēj atbalstīt viens otru gan personīgajā, gan karjeras dzīvē.

Avots: dailymail.co.uk

 

Leave a Comment