Ķeltu horoskops. Pārsteidzoši precīzs katras Zodiaka zīmes raksturojums

Kaķis (21.janvāris – 17.februāris)

Kaķi ir gudri, intelektuāli un ļoti saprātīgi. Viņiem piemīt lieliskas argumentācijas spējas, taču vislabāk viņi saskata lietu iekšējo būtību. To var nosaukt par sesto maņu. Kaķi nepieturas pie ortodoksāliem uzskatiem, tāpēc pie viņiem var vērsties tikai novatorisku ideju saistībā.

Kaķiem ir raksturīgs humānisms, viņus mīl apkārtējie. Dažkārt viņi var šķist vienaldzīgi, vērojot visu no malas. Tomēr dvēselē viņiem ir tikai labi nodomi. Kaķi ir ļoti radoši, viņiem bieži ir vajadzīgas ausis, kuras uzklausīs viņu idejas.

Čūska (18.februāris – 17.marts)

Čūskas izskatās aukstas, taču ir ļoti dzīvīgas savā uzvedībā. Viņas ir zinātkāras, tām vienmēr ir daudz jautājumu par to, kā uzbūvēta pasaule un kā rīkojas cilvēki apkārt (pat tad, ja Čūskas neuzdod jautājumus atklāti, no malas redzams, ka viņas meklē atbildes savā galvā).

Čūskas no dabas viegli izveido kontaktu, viņas var būt ļoti pārliecinošas. Ja kāda lieta viņās pamodinājusi patiesu interesi, Čūskas spēj tajā iesaistīt visus apkārtējos, “saindējot” ar savu entuziasmu. Tāpat Čūskas var būt spontānas un neparedzamas.

Lapsa (18.marts – 14.aprīlis)

Lapsas ir ļoti viltīgas, viņas zina, kā iekarot auditoriju ar savu humoru. Lapsām piemīt dzīves spars un spilgts prāts, viņās ir nesalaužams spēks. Tieši šīs zīmes pārstāvji var doties kopā ar jums eksotiskā ceļojumā, kas pārvērtīsies par apbrīnojamu piedzīvojumu.

Lapsai ir maiga sirds, lai gan tā cenšas bieži neparādīt šo sava rakstura pusi. Ja jūs draudzējaties ar Lapsu, tad jums ir draugs uz visu dzīvi. Lapsas ir ļoti enerģiskas un drosmīgas būtnes ar nesalaužamu garu.

Vērsis (Govs) (15.aprīlis – 12.maijs)

Spēcīgs, mīlošs, stabils un uzticams – lūk, galvenie vārdi, kas raksturo Vērsi. Tieši pie viņa jūs varat vērsties, ja jums vajadzīgs plecs, uz kā izraudāties, vai godīgs viedoklis un labs padoms (īpaši, ja jautājums attiecas uz cilvēciskajām attiecībām). Šai zodiaka zīmei piemīt laba intuīcija un tā sajūt meļus jau pa gabalu.

Tieši attīstītās intuīcijas dēļ Vēršus bieži uztver kā garastāvokļa cilvēkus vai kā pārāk emocionālus radījumus. Viņiem ir izcila gaume, raksturīga klasiska elegance apģērbā un mājas dekora izvēlē. Vērsim var uzticēties vairāk nekā pašam sev. Viņš zina, kā glabāt noslēpumus.

Jūras zirdziņš (13.maijs – 9.jūnijs)

Jūras zirdziņiem piemīt elastīgs raksturs un attapība. Tieši viņiem jūs varat uzticēt savu finansiālo un juridisko jautājumu risināšanu, jo viņi ir neticami gudri. Jūras zirdziņiem ir teicama atmiņa. Viņi var būt mainīgi, taču vienmēr atgriežas pie pierastajām lietām. Šie cilvēki neticami viegli piemērojas apkārtējai videi. Jūras zirdziņi ir pievilcīgi, viņiem ļoti patīk, kad viņus apbrīno. Jūras zirdziņi vienmēr atbild uz siltām jūtām, kas tiek paustas pret viņiem.

Lasi vēl: Izvēlies ķeltu mezglu un uzzini, ko tas vēsta par tavu iekšējo spēku

Paceplītis (10.jūnijs – 7.jūlijs)

Šī zīme asociējas ar svaigām idejām, atvērtu skatu uz dzīvi un spilgtām emocijām. Paceplīši no dabas ir pieraduši rūpēties par citiem, viņi vienmēr nodziedās saldu dziesmiņu, lai uzmundrinātu ģimeni un draugus. Jebkurā vētrā Paceplītis saglabā mieru. Krīzes situācijā jums gribēsies redzēt blakus tieši šādu cilvēku.

Paceplīši ir izdomas bagāti, viņi saglabā mieru pat tad, kad uz viņiem izdara spiedienu. Viņiem ir teicama motivācija (viņi zina, kā dabūt to, ko vēlas), viņi lieliski tiek galā ar grūtībām saviem spēkiem. Šiem cilvēkiem ir attīstīta atbildības sajūta un morāle. Viņi dzīvē meklē līdzsvaru, kļūstot par līderiem darbā un sabiedrībā. Tomēr dvēselē Paceplīši gribētu doties ceļot un piekopt čigānisku dzīvesveidu.

Zirgs (8.jūlijs – 4.augusts)

Enerģiskie, atvērtie un spēcīgie Zirgi no dabas ir pieraduši sacensties. Viņiem ir daudz talantu un liela pārliecība par sevi, kas padara viņus īpaši veiksmīgus biznesā. Viņiem nostrādā tā dēvētā sestā maņa, kad lieta attiecas uz stratēģiju (šīs zīmes pārstāvjiem ir savdabīgs iekšējais “kompass”).

Zirgiem piemīt neslēpts valdzinājums, dažkārt viņi pat koķetē ar apkārtējiem. Viņi zina, kā pasniegt sevi stilīgi un autoritatīvi. Zirgi teicami tiek galā ar vadošiem amatiem, bet arī ar prieku palīdz citiem (ja vien viņus novērtē pēc nopelniem).

Zivs (Lasis) (5.augusts – 1.septembris)

Zivs peld dziļi savos ūdeņos, meklējot iedvesmu, spilgtus iespaidus un spokainas perspektīvas. Daba Zivi apveltījusi ar intuīciju, taču viņa tai maz pievērš uzmanību. Šajā zīmē dzimušajiem ir unikāls pasaules skatījums, tāpēc viņi bieži kļūst par izciliem māksliniekiem un dzejniekiem.

Dažkārt Zivs iepeld pārāk dziļi, kur citi nevar viņām sekot. Taču Zivij dažreiz nepieciešams šis dziļums, lai pabūtu vienatnē ar sevi, tālu no citiem cilvēkiem.

Gulbis (2.septembris – 29.septembris)

Garīgi attīstītais Gulbis peld kopā tikai ar sev līdzīgajiem. Gulbjiem ir augsti standarti, ārkārtīgi smalka gaume un teicama skaistuma izjūta. Daiļie un cēlsirdīgie Gulbji bieži izskatās kā vientuļnieki. Taču tas tā nav. Gulbji ir lieliski partneri mīlestībā.

Pēc savas dabas viņi ir aristokrāti. Gulbji ir skrupulozi līdz sīkumiem, viņiem ir skaidrs priekšstats par visu. Ja jums nepieciešams augsti organizēts cilvēks ar gaumi un vērīgumu, izvēlieties Gulbi.

Taurenis (30.septembris – 27.oktobris)

Taurenis ir sabiedrības dvēsele. Lidinoties no viena pie otra ballītēs, Taurenis vienmēr uztur sakarus ar tiem, ko mīl (tieši Taureņi vienmēr pļāpā pa telefonu vai raksta īsziņas). Tas viņiem ir asinīs. Taureņi ir maigi un labsirdīgi. Viņiem patīk sapņot, paust jaunas idejas un apspriest tālejošus plānus ar visiem draugiem. Taureņi nevar ilgi sēdēt uz vietas.

Šajā zīmē dzimušie cilvēki izgaismo jebkuru drūmu dienu. Pēc dabas viņi ir empātiski un nekad ar nodomu nevienu neapvainos. Taureņiem patīk, kad citiem klājas labi. Viņi viegli iegūst draugus. Taureņi ienes brīnumus mūsu pasaulē. Ja jūsu draugu vai paziņu lokā ir Taurenis, jūs neaizmirsīsiet, cik laba ir dzīve.

Vilks (Suns) (28.oktobris – 24.novembris)

Vilki ir mērķtiecīgi, viņi var pielikt lielas pūles, lai pārliecinātos, ka ir pareizi saprasti. Vilki ir bezbailīgi, drosmīgi un reti iziet uz kompromisu. Tieši šādus varoņus gribas redzēt sev blakus kaujā. Viņi nepadodas un neapmierinās ar mazumiņu. Apkārtējie apbrīno Vilku iekšējo spēku.

Vilki ir pieraduši pie pārbaudījumiem, tāpēc ir izturīgi. Vilku otrais vārds ir “gods”. Viņiem piemīt liels gribasspēks, bet dažkārt viņi atbilst jēdzienam “vientuļais vilks”. Vilki ir uzticami, viņi ar prieku pievienosies jums, ja jūs atbilstat viņu vērtību sistēmai.

Vanags (25.novembris – 23.decembris)

Diez vai atradīsies kāda zodiaka zīme, kas būtu tik koncentrēta kā Vanags. Kad Vanags redz to, ko vēlas, viņš ar neticamu spēku cenšas iegūt savu laupījumu. Ja kāds objekts neizraisa Vanagā interesi, viņš vienkārši aizlido tur, kur atrodas viņam vajadzīgais mērķis.

Vanagi meklē gudrību un dalās tajā ar citiem. Viņi var būt ļoti dāsni, kļūt par filantropiem. Vanagiem ir teicami attīstīta līdzsvara sajūta, viņi lido pa dzīvi ar precīzu iekšējo norādi “Ziemeļi ir tur”. Viņi ir labi filozofi ar plašu redzesloku. Vanagiem par visu ir savs autoritatīvs viedoklis, viņus ir ļoti grūti pārliecināt par pretējo.

Avots: you-journal.ru

Leave a Comment