Ķīmijterapijas paciente tiek publiski apkaunota: neticami!

33 gadus jaunā Reičela Bruno, vietējā restorānā un brīvā laika centrā ieradās ar cepuri galvā. Bruno šobrīd ir plikgalvaina ķīmijterapijas dēļ un regulāri nēsā cepuri. Brīdi pēc apsēšanās pie galdiņa kopā ar savu ģimeni, viņa kļuva par viena restorāna darbinieka mērķi.

Restorāna politika neatļaujot nēsāt cepures un kad tā tika pamanīta, kāds darbinieks viņai paziņoja, ka cepures valkāšana ir pret restorāna politiku, tādēļ viņai to nāksies noņemt.

“Es izskaidroju, ka esmu vēža slimniece un ka tas ir veids, kā es uzturu savu galvu siltumā pēc to noskūšanas. Viņš atvainojās un teica, ka tā ir restorāna politika. Pēc galvassegas nomainīšanas, es atkal vēlāk kļuvu par šī paša darbinieka upuri.” Bruno rakstīja Facebook lapā.

Bruno jau bija cīnījusies ar vēzi 2008.gadā, tādēļ viņa ir viena varen stipra sieviete. Bet pat tādam cilvēkam, kuram ir tāds spēks, šis atgadījums bija emocionāli izaicinošs.

“Publiska atvainošanās būtu tieši laikā; bet tā bija publiska apkaunošana, jo tu nezini, cik daudz cilvēku to klausās…es jutos apkaunota, kad man lika pamest restorānu cepures dēļ,” saka Bruno.

Dažas dienas vēlāk restorāna direktors uzrakstīja atvainošanās vēstuli:

“Reičela, es gribēju sirsnīgi atvainoties par to, kā pret jums izturējās mūsu restorānā. Tas ir nepatīkams pārsteigums, ka mūsu darbinieki izlēma, ka restorāna politika attiecas arī uz jūsu gadījumu. Viņiem ir jau ticis darīts zināms, ka ir situācijās, kurās politika nav jāievēro, piemēram, tādā gadījumā kā jūsu. Lūdzu, nenosodiet visu mūsu kompāniju tikai konkrētu darbinieku dēļ. Mēs katrs šad tad pieļaujam kļūdas, un tāda bija arī šī.”

Diezin vai šis palīdzēs tikt vaļā no negatīvajām emocijām par publisko apkaunojumu.

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment