Klausieties tajā, ko cilvēki jūt, nevis tajā, ko viņi saka

Otrkārt, vislielākajā cilvēka līmenī jūs noliedzat šīs personas emocionālo pieredzi un liekat viņam justies tā, it kā ir tikai loģisks veids, kā atrisināt problēmas. Tas nav labi, jo šajā procesā jūs pilnībā liedzat viņu emocionālo stāvokli. Jūs liekat viņiem justies, ka problēmas pastāv tikai racionālā līmenī.

Tomēr es domāju, ka, ja problēmas pastāvētu tikai racionālā līmenī, tās būtu viegli atrisināt un neradītu mums tik daudz stresa un skumjas. Taču jautājums ir par to, ka problēmas pastāv emocionālā līmenī. Viss ietekmē mūs emocionāli, un mums tas ir jārisina.

LASI ARĪ: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Mums ir jāsaprot, ka mūsu emocijas ir piemērotas. Tas, ko mēs uzskatām, ir svarīgi. Fakts ir tāds, ka tad, kad mēs esam “problēmā”, mēs vienmēr vēlamies, lai cilvēki uzklausa mūs emocionāli, bet, kad citiem ir problēma, mēs cenšamies tos uzklausīt virspusēji.

Tātad risinājums ir tāds, ka mums ir jāuzklausa labāk un pacietīgāk. Mums ir jāuzklausa visa problēma, ar ko saskaras cita persona. Tādējādi, mēs risināsim viņu problēmas emocionālā līmenī. Turklāt šādā veidā mēs ļausim viņiem pilnībā izjust savas emocijas.

Tas arī palīdzēs jums izvairīties no nevērīgas attieksmes. Dažreiz, kad mēs dzirdam par cilvēku problēmām, mēs tikai vērtējam tos, un šis spriedums ir neobjektīvs un nekad nepalīdz citai personai. Bet, ja jūs pacietīgi klausāties cilvēka emocionālo stāvokli, jūs būsiet jutīgāki un varēsiet sniegt labu padomu, balstoties uz savu pieredzi un mijiedarbību.

Es domāju, ka mums tas visiem ir jādara. Pasaulei ir vajadzīgi cilvēki, kas uzmanīgi klausās vairāk nekā jebkad agrāk.

Vienkārši ieklausīsimies viens otrā un mēģināsim noskaidrot, ko otra persona ir “jūt”!

avots: esotericblog

Leave a Comment