Ko fotogrāfijas var pavēstīt par attiecību problēmām? Noskaidro!

 Dažreiz tu domā, ka viss ir kārtībā, bet neesi pilnībā pārliecināts/-a par to. Tu esi pietiekoši laimīgs/-a, bet… vai arī viņa/-š tāds ir?

Tieši  šādās situācijās noteicošā ir ķermeņa valoda. Aizmirsti par to, ko saka tavs partneris, vadies pēc tā ko saka viņa ķermenis.

Tas prasa drosmi pateikt: „Mīļā/-ais, domāju, ka esam iegrimuši pilnīgā rutīnā,” un savas nelaimes izteikšana vārdos, padara to īstu.

Tieši tādēļ tava partnera ķermenis bieži vien pats paziņos, ka ir nelaimīgs, pirms to pasaka viņa vārdi.

Uzzini vairāk par sevi un savu partneri, vadoties pēc zemāk rakstītā. Sākumā aplūko jūsu „dzīvo” ķermeņa valodu un tad aplūko fotogrāfijas, lai iegūtu papildus pavedienus.

Ja neesi apmierināta ar iznākumu, ir pienācis īstais laiks tik ļoti nepatīkamajai „mums jāparunā” sarunai.

Tavas attiecības ir lieliskas, ja:

Tavs partneris skatās tev tieši acīs – tiešs acu kontakts nozīmē to, ka viņam nav nekā slēpjama.

Viņš/-a sēž tev blakus uz dīvāna, tā vietā, lai apsēstos uz atsevišķa krēsla. Vēlme atrasties fiziski tuvu tev „atpūtas” laikā, nozīmē, ka jūsu attiecības liek viņam/-ai justies komfortabli un neesat stresa pārņemti.

Jūsu ķermeņa augšdaļas saskaras, kad apskaujat viens otru. Viens no galvenajiem noteikumiem ir sekojošs – jo tuvāk atrodas jūsu sirdis, jo emocionāli tuvāki jūtaties paši.

Jūsu iegurņi saskaras apskaujoties: jo tuvāk atrodas jūsu gurni, jo biežāka un labāka ir jūsu seksuālā dzīve. Ja apskaujoties jūsu ķermeņi saskaras, sākot ar pleciem, līdz pat jūsu ceļiem, jums ir ideāls balanss starp seksu un mīlestību.

Tavs partneris pieskaras tavai pierei ar savējo, īsi pirms tevis noskūpstīšanas vai apskaujot tevi. Tā ir pilnīgas uzticēšanās un pieķeršanās zīme.

Jaunumi nav pārāk labi, ja:

Viņš/-a nestāv tev blakus – fiziska distance parasti ietver sevī emocionālu distancēšanos.

Vienīgās reizes, kad pieskaraties viens otram ir tad, kad sasveicināties, atvadāties vai jums ir sekss. Jūs esat zaudējuši fizisko intimitāti un kļuvuši par draugiem ar priekšrocībām.

Viņš/-a pieliecas, lai tevi noskūpstītu, sasveicinoties vai atvadoties, nevis apskauj tevi vai pienāk tuvu klāt.

Viņš/-a izvairās no acu kontakta. Vai tās slēpj kaut ko (vai kādu?)vai tavs partneris vienkārši izvairās atzīt to cik sliktā stāvoklī ir jūsu attiecības.

Viņu ķermeņa valoda ir noslēgta. Mēs izmantojam slēgtu ķermeņa valodu, lai izveidotu aizsargbarjeras starp sevi un citiem cilvēkiem, lai sevi pasargātu. Ja viņš/-a vienmēr ir sakrustojis/usi savas rokas, tur starp jums kādu dzērienu vai nes somu uz tā pleca, kura pusē tu atrodies, sakrusto kājas, vai izvairās no fiziska kontakta, tad ir vērts tam pievērst pastiprinātu uzmanību.

Fotogrāfijas ir svarīgi pierādījumi

Fotogrāfijas ar jums abiem nesaglabā tikai jaukās atmiņas par vietām, kur esat bijuši un cilvēkiem, kurus esat satikuši.

Tās ir parocīgas attiecību attīstības un seksa dzīves noteikšanai laika gaitā.

Fotogrāfijas ir stāstošs momentuzņēmums, kas atspoguļo to, cik dinamiskas ir jūsu attiecības, jo fotogrāfijās tiek notverta jūsu ķermeņa valoda.

Analizējot to, tu vari saprast cik saistīti jūs esat un kur ir jūsu attiecības šobrīd.

Pirmais solis:

Ja esat kopā īsu laika posmu, tev ir paveicies, tavs telefons un sociālie mēdiji sakārtos tavas bildes hronoloģiskā secībā. Vienkārši  pārskati bildes, sākot no vecākās un virzies uz jaunākajām.

Ja esat kopā jau ilgu laiku, un daudzas no bildēm ir fiziskā nevis digitālā formātā tavā telefonā vai sociālajos medijos, izvēlies pa vienai fotogrāfijai sešu mēnešu posmā.

Tagad aplūko bildes, piefiksējot to kā tu stāvi, skūpsties un staigā kopā ar savu partneri.

Salīdzini pirmo bildi ar pēdējo, pievērs uzmanību tam kā jūs stāvējāt viens otram blakus tad un kā ir tagad.

Aplūko jūsu sejas izteiksmes: vai tu redzi laimi vai atturību?

Apskati plecu joslu: vai krūtis ir izrieztas un pleci atpakaļ (laime), izgāzušies uz priekšu (depresija) vai uzrauti  uz augšu (saspringums).

Vai smaids ir patiess (redzamas acu krociņas, vaigi savilkti bumbiņās)?

Vai jūsu ķermeņu augšdaļas ir pagrieztas pret partneri (interese) vai pagrieztas prom (nošķirtība)?

Otrais solis:

Ja tu uzskati, ka kāds nozīmīgs atgadījums ir mainījis to kā attiecaties viens pret otru, sakārto bildes tā, lai parādītu attieksmi vienam pret otru pirms šī liktenīgā notikuma un pēc.

Trešais solis:

Izvēlies bildi, kur abi izskatāties vislaimīgāk – tādu bildi, kas atspoguļo attiecības kādas tu vēlētos šobrīd (apsveicu, ja šī bilde ir uzņemta vakar!).

Atrodi arī vienu bildi, kura atspoguļo attiecību periodu, kurš ir vissliktākais – kā tu vismazāk vēlētos redzēt jūsu attiecības.

Atzīmē šīs bildes vai noliec tās atsevišķi, viegli pieejamā vietā.

Ceturtais solis:

Nākamreiz, kad abi jūtaties nepiespiesti, tuvi un runātīgi, parādi viņam abas bildes.

Izskaidro viņam šo paņēmienu un pastāsti, ko esi iemācījusies izpētot šīs bildes, tāpat izrunājiet to, kas jūsu attiecībās norisinās labi un pārrunājiet problēmas, kuras būtu jārisina.

Avots: www.dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment