Ko kāju pozīcija liecina par to, kāds ir cilvēks un ko viņš domā

Sēžot saāķētas potītes liecina par nervozu cilvēku

Sievietēm šāda poza ir pieklājīga un sievišķīga, tomēr, ja šī poza tiek ieņemta, piemēram, intervijas laikā, tā liecinās par to, ka esi nervoza.

Iespējams, ka cilvēks, kurš šādi ir sakrustojis kājas, cenšas noslēpt negatīvismu un nepārliecinātību. Vari pavērot – ja tev priekšā sēdošais cilvēks šādi ir sakrustojis potītes, centies uzdot pozitīvus jautājumus – viņš noteikti potītes atāķēs.

Kāja pār kāju: cilvēks ir gatavs strīdam

Šī ir poza, no kuras ir jāuzmanās. Tā liecina par to, ka cilvēks ir gatavs strīdēties, aizstāvēt sevi, ja tas būs nepieciešams.

Lasi vēl: Kā tu sēdi darbā? Lūk, ko iemīļotā poza atklāj par tevi!

Ja esi svarīgā sanāksmē, intervijā – pat ja neesi noskaņots agresīvi, centies izvairīties no šīs pozas, jo citi cilvēki to noteikti uztvers kā negatīvu.

Stāvot sakrustotas kājas sievietēm un vīriešiem nozīmē ko pavisam citu

Sievietei šāda poza nozīmē varu – viņa ir tur, kur viņa ir un sieviete ir pārliecināta par savu autoritāti, tomēr šī poza sarunu biedram varētu likt būt mazliet atturīgākam, jo sieviete šādi izstaro nepieejamību.

Vīrietim šī poza nozīmē noturību, bet tajā pašā laikā diezgan lielu nedrošības sajūtu.

Kājas kopā

Šī ir diezgan ierasta poza, kas liecina par to, vai cilvēks vēlas palikt vai turpināt sarunu.

Satiekoties ar svarīgiem cilvēkiem, ar šādu pozu var izrādīt cieņu. Diezgan droša poza, ja nevēlies radīt liekus jautājumus.

Avots: lifehack.org

Leave a Comment