Ko katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis ņems līdzi uz vientuļu salu

Lauva

Lauva uz salu paņēmti līdzi spoguli, lai apbrīnotu viņa iegūto iedegumu. Viņš arī paņemtu līdzi balss ierakstītāju vai piezīmju grāmatiņu ar zīmuli, lai pierakstītu visu, kas ar viņu notiek salā, lai, atgriežoties mājās, uzrakstītu bestselleru par to, kā viņš cīnījās ar zirnekļu iebrukumu salā, drosmīgi cīnījās ar haizivīm un to, kā viņš spēja uzbūvēt plostu un ar to kuģot uz cietzemi.

Jaunava

Jaunava ir ekonomiska persona. Viņa noteikti izmantos to, kas viņai palīdzēs, atrodoties ārpus civilizācijas. Piemēram, tā varētu būt panna, sērkociņi un telts. Un nekādas romantikas, tikai domas par izdzīvošanu un ātru atgriešanos savās mājīgajās mājās.

Svari

Svari ilgi šaubīsies, ko ņemt līdzi uz tuksnešainu salu. Rezultātā viņi nolems doties tukšām rokām. Un viņi nekļūdīsies, jo uz salas viņiem būtu tikai jāšaubās par savas izvēles pareizību.

Skorpions

Skorpioni paņemtu līdzi labu grāmatu, savus iecienītākos cigārus un pudeli vīna. Atpūties un atpūties! Un pie velna, ka cietzeme atrodas tūkstošiem kilometru attālumā! Tāda iespēja pabūt vienatnē ar savām domām!

Strēlnieks

Strēlnieks paņēma līdzi loku un bultas, kompasu un apgabala karti. Viņš dotos meklēt skaistas vietas un pamatiedzīvotājus.

Lasi arī: Kā nēsāt gredzenus, lai tie nestu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: pārmaiņas uz labo pusi!

Mežāzis

Mežāzis uz salas ar lielu prieku pievienotos Skorpionam un uzturētu viņam kompāniju. Turklāt līdzi ņemtu šūpuļkrēslu, lai dzīve šķistu paradīze!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs paņemtu līdzi veselu lērumu nevajadzīgu lietu, kas, viņaprāt, salā noteikti noderētu. Rezultātā viņš sapratīs, ka dzīvei uz salas nepieciešamākās lietas nav viņa čemodānā, un nāksies medīt zivis ar ķemmi, ar nagu vīli cirst kokus un no veļas taisīt būdu.

Zivis

Zivis ņemtu līdzi Vēzi, lai visu sagatavotu un no dzīves uz salas gūtu tikai pozitīvas emocijas. Un Vēzis, laipna dvēsele, protams, palīdzēs izdzīvot šajos mežonīgajos apstākļos!

Vai piekrīti šim rakstam? Ko tu īsti ņemtu līdzi uz salu?

Leave a Comment