Ko krūtis tev saka priekšā par tavu veselību?

1

Tas var nozīmēt, ka tavs svars pieaug. Pēc puberitātes tavas krūtis paliek lielākas, ja sāc pieņemties svarā. Pieņemšanās svarā var notikt vairāku iemeslu dēļ: tu esi sākusi ēst vairāk, pārāk maz kusties, maz guli, piedzīvo lielu stresu. 

Tas var nozīmēt, ka tev tuvojas mēnešreizes, sāki lietot jaunas kontracepcijas zāles vai arī tu esi stāvoklī. Hormonālās pārmaiņas var izraisīt krūšu palielināšanos. Kamēr vien abas krūtis dara vienu un to pašu, tikmēr vari nesatraukties.

2

 

Svara zudums. Tavas krūtis ir veidotas no taukaudiem, tādēļ krūšu samazināšanās var būt viena no pirmajām svara zaudēšanas pazīmēm. 

Mēnešreižu sākšanās. Ja pirms mēnešreizēm tavas krūtis kļūst lielākas, tad, kad tās jau būs sākušās, krūtis sāks palikt mazākas, jo tavi hormoni būs relaksējušies.

3

Visticamāk, ka tev nav, par ko satraukties. Nevienas sievietes krūtis nav simetriski perfektas. Citādāka izmēra krūtis ir pilnīgi normālas.

Vai arī tā varētu būt vēža pazīme. Kad viena krūts pēkšņi maina savu formu, tas var signalizēt par vēzi. Tikai nesāc uztraukties pārāk ātri un aizej pie ārsta. 

4

Visticamāk, tev nekas nekaiš. Šāda parādība netiek saistīta ar vēzi. Atšķirīgām sievietēm ir atšķirīgu pigmentu krūtsgali, tas ir pilnīgi normāli.

5

Tā ir vai nu cista vai arī vēža audzējs. Bez lieka stresa sarunā ārsta vizīti pēc iespējas ātrāk. Tā, iespējams, ir normāla parādība vai arī pamats uztraukumam. Ār*ts tev to pateiks.

5

 

Tā var būt reakcija uz testosterona krēmu vai gelu. Daži vīrieši izmanto dažādus krēmus un gelus, lai uzlabotu savu seksuālo dzīvi – un rīvēšanās pret šādu vīrieti var tevī izraisīt pastiprinātus hormonus, kas savukārt izraisīs blakusefektus. Kas arī var nozīmēt to, ka tev neordinārās vietās var izaugt nevēlami matiņi. 

Avots: www.mariaclaire.com

Leave a Comment