Ko lūpu krāsas nodiluma veids liecina par sievietes raksturu?

Lūpukrāsa ilgi saglabā sākotnējo formu

Tas liecina, ka esat, kā mēdz teikt, praktisks un solīds cilvēks. Vienmēr zināt, ko gribat un kā pietrūkst, netīk būt sīkumainai.

Vienmērīgi noapaļota forma

Droši var teikt, ka esat mērķtiecīga sieviete, pietiekami aukstasinīga un protat par sevi pastāvēt. Jums ir sveša nevīžība, jūs visu plānojat iepriekš. Visus savus panākumus pārsvarā esat guvusi, pateicoties darba mīlestībai un neatlaidībai. Vienīgais, kā jums pietrūkst, – humora izjūtas.

Nenoteikta forma

Tas liecina, ka esat nenosvērta, jebkurš sīkums spēj jūs satraukt. Taču jūs to slēpjat aiz pašpārliecinātības un enerģijas maskas. Pret cilvēkiem izturaties ar neuzticību. Jums tīk vakara pastaigas, skaistas lietas, arī sentimentālas dziesmas un romance.

Noasināta kā zīmulis

Šāda forma bieži liecina par egoismu, noslieci uz paštīksmināšanos. Sievietēm, kuru lūpukrāsai tāda izveidojusies, raksturīga augstprātība, nievājoša attieksme pret citu viedokli, viņām nav viegli saprasties ar cilvēkiem. Sevi viņas uzskata par ideālu sievu.

Plakana forma

Sieviete ir optimiste. Viņai ir sveša grūtsirdība un nomāktība. Attiecībās ar cilvēkiem ir tieša un brīva, viegli atrod kopīgu valodu ar apkārtējiem. Dzīves sīkumiem nepievērš uzmanību. Dažreiz ar savu tiešumu spēj cilvēku aizvainot, taču nekad to nedara tīši.

Gals nosacīti plakans, vidū – neliels izcilnītis

Šāda forma sastopama ļoti reti. Tikpat neparasts un oriģināls ir arī sievietes raksturs. Viņa ir garastāvokļa cilvēks, brāzmaina, nenosvērta. Strauji par kaut ko sajūsminās un tikpat strauji krīt izmisumā. Īsāk sakot – pretrunu pilna. Parasti jautra, viegli sasmīdināma, kompānijās vienmēr ir uzmanības centrā. Taču kā draugs diemžēl nav uzticama, jo ir spējīga pievilt.

Viena puse slīpa

Sievietei ir bagāta iztēle, viņa ir pietiekami lietišķa, komunikabla. Uzņēmīga, bet ne vienmēr praktiska. Kaprīzes pašai nepiemīt, savukārt citu kaprīzes pacieš vēsā mierā. Sieviešu sabiedrība lielākoties garlaiko, bet viņai ir tuva draudzene, kam uzticēt slēptākās domas un kurai daudz kas tiek piedots.

Nošķelta konusa forma

Sievietei ir rāms, mierīgs, jautrs raksturs. Ar savu likteni viņa ir pilnībā apmierināta. Viņa lieliski pazīst cilvēkus. Dažreiz mēdz būt skaudīga – to viņa apzinās, un tas bojā garastāvokli.

la.lv

Leave a Comment