Ko nozīmē dzimumzīmes dažādās ķermeņa vietās? Plašākais skaidrojums, kādu būsi lasījis

dzimumzime1

Visi vecāki labprāt gribētu zināt, kāds liktenis sagaida viņu atvasi. Senatnē Anglijā (un ne tikai tur) dzīvojošie čigāni likteni mēdza pareģot pēc dzimumzīmītēm.

Vispārējie skaidrojumi
* Jo prāvāka ir dzimumzīmīte, jo lielāks uzplaukums vai neveiksmes gaidāmas bērnam.

* Apaļa dzimumzīmīte vēsta, ka dzīve ritēs sekmīgi.

* Iegarenas formas dzimumzīmīte liecina par mērenību: bērnu negaida ne augsts lidojums, ne neveiksmju atvari.

* Trīsstūrveida dzimumzīmīte norāda, ka dzīve būs strīpaina kā zebra un laimīgie brīži mīsies ar neveiksmēm.

* Jo piesātinātāka ir dzimumzīmītes krāsa, jo spēcīgāk būs izteiktas tās rakstura iezīmes, uz kurām tā norāda; jo lielāka loma tālākajā dzīvē būs tiem notikumiem (laimīgiem vai liktenīgiem), par kuriem tā vēsta.

Lasi arī: Kādi ir katra cilvēka maģiskie talanti pēc numeroloģiskā skaitļa?

Piere
Ja dzimumzīmīte atrodas pieres vidū, tā norāda, ka bērns būs aktīvs un strādīgs, viņam veiksies darba lietās, un arī ģimenes dzīve būs laimīga. Ja dzimumzīmīte ir vairāk pa labi vai uz deniņiem, bērns būs strādīgs, ar noslieci uz mīlestību, ļoti veiksmīgs dzīvē kopumā un laimīgs ģimenē. Dzimumzīmīte pieres kreisajā pusē liecina to pašu, tikai, lai gūtu panākumus, tās īpašniekam nāksies pielikt daudz vairāk pūļu un centības.

Uzacis
Dzimumzīmīte virs (uz) labās uzacs ir jautra un aktīva rakstura, drosmes un neatlaidības zīme. Šo cilvēku gaida turība un panākumi itin visās jomās. Viņam būs ļoti patīkams dzīves partneris, kopdzīve būs laimīga, ģimenē būs vairāki bērni.
Toties bērns, kam dzimumzīmīte ir uz (virs) kreisās uzacs, ir pavisam citāds: pieaudzis viņš būs slinks un viegli nokaitināms, mazdūšīgs, ar noslieci uz alkohola lietošanu, pretējais dzimums viņu interesēs visai maz. Šo cilvēku dzīvē gaida daudzas vilšanās, viņš var būt vientuļnieks.

Acis
Dzimumzīmīte pie jebkuras acs kaktiņa norāda uz godīgu, apdomīgu un stingru raksturu, noslieci uz mīlas baudām. Dzīves ceļš šim cilvēkam būs bagāts gan ar kāpumiem un kritumiem, gan priekiem un vilšanos. Reizēm šī dzimumzīmīte pareģo arī vardarbīgu nāvi mūža nogalē.

Deguns
Dzimumzīmītes jebkurā deguna vietā parasti vēsta par strauju un kaislīgu raksturu, par noslieci uz mīlas piedzīvojumiem. Draudzībā šis bērns būs uzticams, atvērts un patiess. Diemžēl izaugs viņš par ātri nokaitināmu cilvēku, kurš var viegli pakļauties zaļā pūķa vilinājumiem. Taču ne jau viss viņa mūžs krāsojams tumšos toņos. Dzīvē viņu gaida arī daudzi panākumi un veiksmīga, pat laimīga laulība.

Lasi arī: Kādi ir katra cilvēka maģiskie talanti pēc numeroloģiskā skaitļa?

Vaigi
Dzimumzīmīte uz vaiga, vienalga – labajā vai kreisajā pusē – liecina par darba mīlestību un labestību. Cilvēkiem ar šādi iezīmētu vaigu ir nosliece uz atlētiskajiem sporta veidiem, taču viņi neizceļas ar īpašu drosmi. Viņi arī nebūs ne īpaši bagāti, ne pārāk nabagi, taču noteikti turīgāki par saviem vecākiem.

Ausis
Dzimumzīmīte uz auss (gan labās, gan kreisās) ir bagātības priekšvēstnese. Ja tā atrodas uz auss ļipiņas – bērns jāsargā no ūdens, jo pastāv iespējamība, ka viņš var noslīkt upē, ezerā vai jūrā.

Lūpas
Dzimumzīmīte uz lūpām ir trausluma pazīme. Bērnam visu savu tālāko dzīvi būs jāievēro tā vai cita diēta un ļoti nopietni jāattiecas pret savu veselību.

Zods
Bērns, kam dzimumzīmīte atrodas šajā sejas daļā, izaugs par mierīgu, nosvērtu un saticīgu cilvēku. Viņš būs ļoti patīkams un dabisks visās savās izpausmēs, strādīgs, veiksmīgs visās lietās, lielisks partneris gan darbā, gan ģimenē. Lielākā aizraušanās – ceļošana.

Kakls
Dzimumzīmīte kakla priekšpusē ir laba zīme, bet aizmugurē – nelaimes vēstnese. Toties, ja tā ir sānos, tas liecina, ka ar gadiem cilvēks kļūs arvien sīkumaināks, piekasīgāks un nepatiesāks.

Pleci
Likteņa zīme uz kreisā pleca norāda, ka cilvēks būs kašķīgs, gatavs strīdēties ar visiem un par visu. Viņa dzīve būs garlaicīga un monotona, toties bērnu ģimenē var būt daudz. Savukārt panākumi citās jomās izrādīsies pieticīgi.

Ja dzimumzīmīte ir uz labā pleca, bērns izaugs par saprātīgu un piesardzīgu, ar lielu gudrību, taktu, diplomātiju un intuīciju apveltītu cilvēku. Viņš būs ļoti strādīgs, var kļūt par lielisku partneri visās dzīves jomās.

Paduses
Šajās apslēptajās ķermeņa vietās esošās dzimumzīmītes liecina tikai vienu – bērns izaugs par pievilcīgu, bagātu un dāsnu cilvēku.

Lasi arī: Kādi ir katra cilvēka maģiskie talanti pēc numeroloģiskā skaitļa?

Rokas
Dzimumzīmīte uz rokas (gan labās, gan kreisās) ir liela gara spēka, apņēmības un uzticības, dāsnuma un labklājības norāde. Zēnam tā var liecināt, ka viņu gaida veiksmīga militārā karjera.

Elkoņi
Dzimumzīmīte uz viena vai otra elkoņa norāda uz nemierīgu un nelīdzsvarotu raksturu, arī liecina par pastiprinātām ceļošanas alkām. Tajā pašā laikā tā ir zīme, ka nākotnē bērns nebūs īpaši apmierināts ar savu ģimenes dzīvi, nauda un privātīpašums viņam būs vienaldzīgi. Toties viņš būs lielisks un uzticams draugs.

Plaukstu pamatne
Ja dzimumzīmīte ir šajā ķermeņa daļā, bērns izaugs par atklātu, ar bagātu iztēli apveltītu cilvēku (iespējams, būs rakstnieks, izgudrotājs u. tml.).

Delnas
Vienalga, kura delna ir “apzīmogota”, dzimumzīmīte liecina par bagātību, darba mīlestību un enerģiskumu.

Pirksti
Dzimumzīmīte uz pirkstiem ir slikta zīme. Tā vēsta par gaidāmu noslieci uz zagšanu, arī to, ka šis cilvēks nekad mūžā nebūs bagāts.

Mugura
Dzimumzīme zem lāpstiņām – grūta dzīve un daudzas vilšanās. Virs lāpstiņām – grūtību nebūs mazāk, taču bērns ar tām veiksmīgi tiks galā.

Gūžas
Dzimumzīmīte uz gūžām ir bezspēcības un nabadzības vēstnese. Turklāt tā liecina, ka cilvēks izaugs slinks.

Krūškurvis
Šajā ķermeņa daļā dzimumzīmīte norāda uz kašķīgu raksturu un nelaimīgu dzīvi. Cilvēks būs absolūti nevadāms un ārkārtīgi bieži iemīlēsies.

Krūtis
Uz labās krūts – pastiprināta tieksme pēc alkohola un pretējā dzimuma. Dzīvē šim cilvēkam paredzami negaidīti likteņa pavērsieni. Viņam jāsargās no draugu iespējamas nodevības.
Uz kreisās krūts – cilvēks būs rāmas dabas, strādīgs, vienmēr visu rūpīgi apdomās. Lielisks mīļākais (vai mīļākā). Dzīve būs veiksmīga, kupla bērnu pulciņa apņemta.

Krūšgali
Ja tā ir meitenīte, dzimumzīmīte šajās vietās norāda, ka nākotnē viņai piedzims bērns, kas kļūs slavens. Ja zēns – viņš būs liels brunču mednieks un pārāk daudz laika veltīs izpriecām ar sievietēm.

Sāni
Dzimumzīmīte uz jebkura sāna ribu tuvumā norāda uz mazdūšību. Cilvēkam būs noslieces uz pārmērībām itin visā. Dzīve viņam nebūs grezna, taču tā ritēs viegli.

Jostasvieta
Zīmīte vienā vai otrā jostasvietas pusē liecina par strādīgumu, ātru iemīlēšanos, uzticību ģimenei un draugiem. Šo bērnu gaida mēreni panākumi, un viss, ko viņš saņems, būs godīgi nopelnīts.

Naba
Dzimumzīme uz nabas meitenītei – veiksmīga laulība un daudz bērnu. Zēnam – veiksme visās jomās, turība, savukārt viņa dēls kļūs plaši pazīstams cilvēks.

Lasi arī: Kādi ir katra cilvēka maģiskie talanti pēc numeroloģiskā skaitļa?

Vēders
Ja dzimumzīmīte atrodas pakrūtes bedrītē, tā norāda, ka bērns būs švītīgs. Vēl tā norāda uz turību un pat bagātību. Savukārt, ja dzimumzīmīte atrodas vēdera lejasdaļā, bērnam nākotnē būs nosliece solīt vairāk, nekā viņš var izpildīt, taču, neraugoties uz to, viņš kļūs par cienījamu cilvēku.

Dzimumorgāni
Zēniem – cēla daba, godīgs un atklāts raksturs. Mīlestību vērtēs augstāk par intrigām. Būs ļoti laimīgs laulības dzīvē. Nabadzība nekad nepārkāps viņa mājas slieksni.
Meitene nākotnē kļūs par māti ļoti slavenam cilvēkam, iespējams, pat ģēnijam.

Cirkšņi
Dzimumzīme labajā pusē – bagātība, slava un arī Sli**bas. Kreisajā pusē – Sli**bas un trūkums.

Gurni
Uz labā gurna – patīkamas dabas cilvēks, drosmīgs un ātri iemīlēsies. Uz kreisā gurna – bērns izaugs par labu un sirsnīgu cilvēku, daudz strādās, bet par mīlestības sniegtajām baudām īpaši neinteresēsies.

Ceļi
Dzimumzīme uz kreisā ceļa vēsta par strauju un kaislīgu dabu, izšķērdību, nepatiku strādāt, negodīgumu. Uz labā ceļa – bērns nākotnē būs labsirdīgs un godīgs, viņam būs panākumi mīlestībā un daudz labu draugu.

Kājas
Dzimumzīmīte uz vienas vai otras kājas liecina, ka cilvēks būs bezrūpīgs, ar noslieci uz trakulībām. Dzīvē viņam nāksies saskarties ar daudzām grūtībām, kuras lielākoties pats sev būs radījis. Taču kopumā veiksmju būs vairāk nekā neveiksmju.

Potītes
Zēniem dzimumzīmīte šajā vietā norāda uz zināmu sievišķību un mazdūšību. Meitenēm gluži pretēji – uz drosmi.

Pēdas
Dzimumzīmīte uz vienas no pēdām norāda uz melanholiju. Tās īpašnieks būs ļoti pasīvs cilvēks, kurš necentīsies sekot pat savas sirdsbalss aicinājumam. Nereti dzimumzīmīte uz pēdām vēsta arī par slimību un negaidītu nelaimi.

Papēži
Šajā vietā likteņa zīmi liek enerģiskiem, taču diezgan izteikti nelabestīgiem cilvēkiem.

Pēdas pacēlums
Diemžēl bērns izaugs par mūždien ar kaut ko neapmierinātu un nedraudzīgu cilvēku.

Kāju pirksti
Ja dzimumzīmīte rodama uz viena vai vairākiem kāju pirkstiem, tas nozīmē precības ar bagātu partneri, tomēr dzīve nebūs laimes pārbagāta.

Tā kā cilvēkam uz ķermeņa mēdz būt daudz dzimumzīmīšu, ieteicams katrai doto skaidrojumu izrakstīt atsevišķi un izdarīt kopsavilkumu. Nedrīkst aizmirst atzīmēt arī dzimumzīmītes formu un piesātinātību. Turklāt gadu gaitā var parādīties arī pavisam jaunas zīmes, kas liecina, ka mainīsies gan bērna raksturs, gan viņa liktenis.

COMMENTS

Leave a Comment