Ko par tevi saka tavs ģērbšanās stils?

Kreatīvā

2

Tikai patiesi kreatīva personība spēj prasmīgi sakombinēt eklektiskas lietas. Koši printējumi un zīmējumi tevi nebaida, jo tu zini kā pareizi apspēlēt krāsu paleti, savienojot dažādas lietas  vienotā, harmoniskā komplektā.

Šāds cilvēku tips, noteikti dod priekšroku radošam darba stilam, aizraujas ar mākslu un gleznošanu. Tev mode- pašizpausmes veids, nevis vēlme palikt ”trendā”.

Komunikablā

3

Ja baltas botes kalpo tev kā lielisks “iešanas” variants  kā aizejot uz veikalu, tā arī iziešanai sabiedrībā- tātad esi atvērts cilvēks, kurš neliek nosacījumus ik uz stūra. Augstās botes vai kedas simbolizē “balto karogu”, kas norāda uz to, ka esi vienkārša un nepiespiesta komunikācijā un viegli vari rast kopēju valodu ar dažādiem cilvēkiem.

Valdonīgā

4

zīmuļveida svārki, melnas laiviņas uz augsta papēža un žaketes ar izteiktiem pleciem raksturo tevi kā valdonīgu cilvēku, kurš grib pierādīt savu līdera pozīciju un nevainojamību jau no pirmā acu uzmetiena. Laikam, tādēļ par galveno tavu tērpu krāsu risinājumu izvēlēta klasiskā melnā krāsa, kas palīdz izveidot elegantu, izsmalcinātu un tajā pašā laikā stingru veidolu.

Praktiskā

5

Apavi uz plakanas zoles, boifrenda džinsi un oversize stila drēbes tevi raksturo kā pragmātisku cilvēku, kurš augstu vērtē komfortu un praktiskumu. Tev svarīga ir sajūta, ka stabili stāvi uz savām kājām un tieši zini, kādā virzienā kusties. Tavā skatījumā mode- ne sezonāli mainīgie trendi, bet jauna mīļo tērpu variācija “pašas gaumē”- vienkāršs siluets, kokvilnas drēbes un denims, ietilpīgas, apjomīgas somas.

Romantiskā

6

Patiesi romantiska būtne ikdienas tērpam izvēlēsies plūstošus un maigus audumus, kas kalpo kā atspulgs mīkstam raksturam un dvēseliskai organizācijai. Krāsu paletē dominē krēmīgi, bēši un gaiši-rozā toņi.

Drosmīgā

7

Oriģināls dizains un neparastā drēbju krāsa liecina par tevi kā cilvēku, samērā riskantu un drosmīgu, kurš nebaidās izcelties pūlī netriviāla veidola dēļ. Kā likums, mīlestība pret netradicionālām un ultramodīgām lietām izpaužas tieši aksesuāru izvēlē, kas kalpo kā noslēdzošs tērpa elements. Vai tā būtu platmale ar plīvuru vai soma- magnetofons, tu atradīsi veidu kā iekļaut tik oriģinālas lietas ikdienas tēlā, tajā pašā laikā paliekot eleganta un izsmalcināta.

Un kādam tipam esi piederīga tu?

 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment