Ko pāvests Francisks izdarīja ar bērnu, kurš bija ģērbts tieši tā pat kā viņš?!

Pāvests Francisks ir 266. pašreizējais pāvests un Romas katoļu baznīcas galva. Viņš ir pieradis pie neskaitāmām vizītēm un jaundzimušo pieru skūpstīšanas.

Laikā, kad viņš bija devies vizītē Amerikā, Filadelfijā, bija sapulcējušies vairāki tūkstoši cilvēku, lai sveiktu pāvestu. Uz šo pasākumu bija ieradusies arī Dana Maddena ar savu vīru un jaundzimušo, kuru bija ietērpusi baltā mantijā un zīdaiņa galvā uzlikusi ko līdzīgu pāvesta cepurei. Tas tika darīts ar nodomu, lai piesaistītu pāvesta uzmanību tieši savam zīdainim.

pope2

Tas arī izdevās! Kad pāvests brauca garām pūlim savā specializētajā auto, tad, ieraugot mazuli, Francisks iespurdzās smieklos un teica vienam no saviem miesassargiem, lai paņem bērniņu no mātes un atnest to viņam. Tas tika izdarīts un Francisks zīdainim deva savu svētību to uz pieres noskūpstot.

pope3

Laimīgais un svētītais bērns ir meitenīte Kvinna. Kad miesassargs viņu nogādā atpakaļ mātei, tad viņš tai pateica: “Pāvests Francisks teica, ka Jums ir lieliska humora izjūta!”

pope

Pēc tam Dana publicēja video Facebook vietnē un komentēja: “Grūti noticēt, ka Kvinna satika pašu pāvestu! Fantastiska pieredze! Mēs tevi mīlam, pāvest Francisk!”

Vēlāk sekoja vēl viens komentārs, ka viņa nespēja noticēt tam, ka viņiem izdevās sasmīdināt pāvestu.

https://www.youtube.com/watch?v=YIjhTD5zl1k

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment