Ko sievietei nedrīkst teikt vīrietim? 3. daļa

Ko var teikt par sevi:

  1. Jūs slikti gatavojat/ esat resna/ dažreiz stostāties/ nesmuki izskatāties fotogrāfijās u.t.t.

Problēma ir tajā, ka jūsu vīrietis jums tic. Pat tad, kad jūs pati sevi rājat un runājat par saviem trūkumiem. Sakot, ka neesat resna, automātiski,  viņš ar katru reizi arvien vairāk ievēros jūsu figūru.

Ja jūs to darāt tādēļ, ka vēlaties pret viņu būt atklāta un izbēgt no negaidītas situācijas: “es taču tev teicu, ka esmu lūk šāda”, tad riskējat, nedodot viņam iespēju izveidot par jums labu priekšstatu.  Varbūt viņam patīk apaļīgas sievietes vai arī viņam vienalga kā jūs gatavojat, jo viņam pašam patīk to darīt?

Parādot visas savas dotības kā trūkumus, jūs radāt pamatu tam, lai viņš pārņemtu jūsu pozīciju. Vai tas jums ir vajadzīgs?

Godīgums pret vīrieti- laba rakstura īpašība. Tomēr bieži jūsu uzvedība pierāda, ka mēs ļoti baidāmies nepatikt vīrietim, tādēļ izvēlamies mazāk satraucošu ceļu: “ja pateikšu pati, tas sāpēs mazāk nekā, ja viņš pats to pamanīs ” Taču šeit mēs vienkārši atklāti parādām savus kompleksus un nepatiku pret sevi.

Nesakiet vīrietim:

“Man visu laiku kaut kas piedeg, kad gatavoju!” “Jā, māte daba mani nav apveltījusi ar lapsenes vidukli, taču viss pārējais ir kārtībā”, “Nepavisam neesmu mājsaimniece, es laikam tam neesmu radīta”.

Tā vietā..

…Vienmēr akcentējiet savus talantus, bez lielīšanās. Piemēram, sēžot kafejnīcā jūs viņam varat pateikt tā: “Zini, te ir tik mājīgi un tīri! Arī man patīk radīt mājīguma sajūtu mājā, uzskatu, ka kārtība mājās- kārtība galvā un attiecībās”-t.i. ,tas var būt vietā.

Nekomentējiet situācijas, kurās jums kaut kas neizdodas. Labāk apspēlējiet situāciju! Sadedzinot brokastu maizītes, uzreiz izdomājiet labāku ēdienu, pajokojoties par to, kas notika. Ja neprotat noparkoties   paralēli, palūdziet vīrieti, lai jūs iemāca, un iemācaties parkoties tā, lai viņš ar jums lepotos, nevis rautu no rokām ārā stūri ar izbīli acīs.

Pat ja vīrietis  tieši uzdos jautājumu, uz kuru atbildēt jūs nevarat, neparādot jūsu trūkumus, atbildiet šādi: “Es māku pagatavot lieliskas sviestmaizes! Un visu pārējo ar lielāko prieku iemācīšos gatavot savam vīrietim”.

Ja jūs kaut ko neprotat , bet  uzskatāt, ka tas ir nepieciešams attiecībām, jūs vienmēr varat to iemācīties. Nav jēgas to rādīt vīrietim. Bet ja neprotat, jo neuzskatāt par vajadzīgu, tad tā ir jūsu apzināta nostāja, kurai jāskan kā principam nevis kā :”‘piedod, bet nu lūk tāda es nepraša”.

Leave a Comment