Ko sievietei nedrīkst teikt vīrietim? 3. daļa

  1. Jums nepatīk kā viņš ģērbjas

Savā ziņā tā arī ir kritika un bieži vien nepamatota. Vēl tas , ka daudzi vīrieši ģērbj to, kas pirmais izkrīt no skapja – loģika viņu drēbēs tomēr parasti pastāv. Un ja šī loģika ir pretrunā ar vispārpieņemto cilvēku gaumi, jums vieglāk būs viņa garderobes izvēli ņemt savās rokās.

Noklusējiet, kad gribas pateikt:

“Kā tu esi apģērbies? “, “Kas tevi tā ģērbj?”, “Kur tu ņēmi šīs bikses? “

Tā vietā:

Parunājiet ar viņu par viņa apģērba izvēli, uzzinot to, ierosiniet kopīgu iepirkšanos veikalos viņam un sev. Dāviniet viņam drēbes, tieši  aprakstot, ar ko tās jāvelk kopā. Mainot viņa garderobi  un drēbju gaumi , uzsvaru lieciet uz jūs partnera figūras vērtībām.

“Šis džemperis paslēpj tavus platos plecus, labāk izvēlēsimies tev šādu džemperi..” “‘Šīs krāsas kreklā tavas acis izskatās tik skaistas! ”Šī krāsa ir labāka nekā.. (krāsa kura jums nepatīk viņa garderobē)”, “Šajā uzvalkā tu izskaties gluži kā Džeimss Bonds! Ģērbies vienmēr tā!”, “Šīs drēbes noslēpj tavu lielisko figūru/ drošo gaitu/ skaistos plecus”. Apbrīnojiet viņu  un iespējams, nākošreiz veikalā viņš atcerēsies to, ko teicāt, un iespējams viņš pats palūgs Jums palīdzību.

Leave a Comment