Ko uzdāvināt savai māmiņai Māmiņdienā

Kosmētikas otiņas – ja tavai mammai patīk krāsoties, tad uzdāvini viņai kosmētikas otu komplektu. Jebkurai sievietei tā ir noderīga lieta, kuru kolekcija ik pa laikam ir jāatjauno. Un kosmētika vienmēr izskatās labāk, kad tā tiek uzklāta ar labām otiņām.

Pretgrumbu krēms – jebkura sieviete, kura rūpējas par savu ādu, lieto šādus krēmus. Un tos nākas iepirkt diezgan bieži, tādēļ, ja pat viņai jau tāds ir, vari droši iegādāties jaunu, jo drīz vien tas būs vajadzīgs.

Mikseris – vai arī kāda cita virtuves iekārta, kas viņai noderētu. Izvēlies tādu, kas atbilstu viņas virtuves dizainam – viņai tas noteikti patiks un noderēs.

Telefona vāciņš – lielākā daļa mammu ir ļoti rūpīgas un sargā savas lietas, un telefons ir viena no šīm lietām. Telefona vāciņš, it īpaši, ja tas atbildīs viņas gaumei, būs ļoti laba dāvana.

Aksesuāri – uzdāvini viņas mīļāko aksesuāru, piemēram, kādu skaistu kaklarotu, ko var nēsāt ikdienā. Nedāvini lielas dimanta kaklarotas, bet kādu jauku, niecīgu rotiņu, kura viņai atgādinās par tevi.

Klačiņa – kurai mammai gan nepatīk apmeklēt saviesīgus, elegantus vakara pasākumus, teātra izrādes un operu – klačiņa ir lieta, kas vienmēr noderēs. Izvēlies ko parastu, ne pārāk uzkrītošu (protams, ja tāda ir mammas gaume) un nelielu – viņa būs priecīga.

Dārglietu lādīte – sievietēm ļoti patīk visādas kastītes un groziņi, kur visu var salikt tā, lai katrai lietai būtu sava vieta. Dārgumu lādīte, pie tam, ja tā ir skaista, būs brīnišķīga dāvana māmiņai Māmiņdienā.

Sporta apģērbs – ja tava mamma ir sportiska, piemēram, mīl braukāties ar riteni, viņai noteikti noderēs kāds jauns sporta apģērba gabals, piemēram, sporta krekliņš vai bikses. Noderīgi un parādīs arī to, ka pārzini mammas intereses.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment