Ko vēlās vīrieši? 2. daļa

8. stereotips vīriešiem patīk “maitas”

Nav skaidrs no kurienes vispār radusies ideja, ka vīriešiem patīk maitas, bet sievietes nenogurst dziedāt šo slavas dziesmu. Būt par maitu- pēc viņu domām ir visu problēmu atrisinājums. Maitas neiemīlas vairāk par vīriešiem, ir neatkarīgas, stipras, vienmēr sakoptas un labā formā.

Viņas ir pašpārliecinātas un nepieejamas un prot kontrolēt vīriešus. Nu, varbūt noteiktu vīriešu tipu tas arī piesaista, tikai vai esat gatava visu savu dzīvi spēlēt maitas lomu, vislaik būt kaujas gatavībā un valdīt vīrieti?

Vai arī tomēr jūs vēlētos sev blakus patiešām tuvu cilvēku, ar kuru varēsiet iet blakus, nevis visu laiku pierādīt, ka esat “super-maita”, kura pelnījusi mīlestību un klanīšanos jūsu priekšā?

Vīrieša viedoklis:

“Es ilgi centos noformulēt, kādēļ man nepatīk maitas. Un lieta nav tajā, ka it kā nespēju sasniegt viņu līmeni, kā viņām patīk domāt, , bet gan tādēļ, ka, manuprāt, sievietei jābūt..labai.

Ne jau padevīgai un paklausīgai, bet viņai jābūt labam cilvēkam, nevis pilnīgai egoistei. Tādas dēļ esmu gatavs uz daudz ko, tādēļ gribas, lai labam cilvēkam- labai sievietei- būtu labi  “.

Ko darīt?

Pārstāt tēlot lomas un būt tādai kāda esi.

Un vēl viens no galvenajiem stereotipiem- tas, ka vīriešiem nav vajadzīga ģimene un nav vajadzīgs mīļotais cilvēks blakus.

kaut gan patiesībā, izslēdzot pavisam jaunos un vēl neizskrējušos puišus vecumā līdz 25 gadiem, tad visi vīrieši sev meklē tieši dzīves pavadoni, tuvu cilvēku, kas pieņems viņu tādu, kāds viņš ir un ar ko kopā viņš var būt viņš pats, kura vienmēr būs viņa pusē, atbalstīs, uzklausīs un sapratīs.

Un ideālā sieviete- tā pie kuras gribas katru vakaru atgriezties mājās pēc darba, bet īpašību kopums katram vīrietim ir individuāls un vienmēr dažāds.

 

Avots: passion.ru 

 

Leave a Comment