Ko vēlās vīrieši? 2. daļa

Glamūra vai eleganta atturība

7. stereotips Vīriešiem patīk glamūras sievietes

Pārlieku liela mīlestība pret sieviešu žurnāliem pie laba nenoved un tas ir konstatēts fakts. Jau daudzas reizes rakstījām par to, ka tieši pateicoties MSL (masu saziņas līdzekļiem ) meitenes cenšas atbilst pavisam neveselīgiem standartiem .

Tieši glancētajos žurnālos viņas smeļas priekšstatus par sieviešu skaistumu, dažreiz nesaprotot, ka tas, kas atbilst foto sesijām un skatuvei , pavisam neatbilst reālajai dzīvei.

Trīs kārtas ar pieliekamajām skropstām, spīdumi pa visu ķermeni, tonnas ar iedeguma efekta krēmu un visu varavīksnes krāsu mati- pati meitene un fotogrāfi sajūsmā, bet vīrieši- ģībonī.

Vīrieša viedoklis:

“Ak, šīs glamūrīgās špakteles cienītājas! Teikšu banāli- grimam vajadzētu izcelt dabisko skaistumu un pēc iespējas noslēpt trūkumus, nevis mainīt izskatu līdz nepazīšanai. Bet paštonējošais bronzeris- vispār atsevišķa tēma. Personīgi man jāsmejas, kad uz ielas( jo īpaši aukstajā gadalaikā)  ieraugu meiteni, ar apelsīna krāsas ādu.

Un visus šos mākslīgos nagus, skropstas un matus labāk izmest atkritumu spainī- vienu nakti pavadīt ar tādu meiteni var, taču satikties gribas ar normālu cilvēku.

Un vēl aromāts. Dāmas, nu kamdēļ jūs tik stipri smaržojaties? Tas drīzāk atbaida, nekā piesaista. Šajās dienās gāju pa ielu un pretī man gāja grezna meitene. Vējš pūta manā virzienā un smaržu mākoni es sajutu aptuveni 15metru attālumā no viņas!

Aromāts sākumā bija patīkams, bet jo vairāk tuvojos viņai, jo vairāk nožēloju, ka man līdz nav gāzmaska vai vismaz aizsargmaska.. Man liekas, ideāli, ja smaržas sajūt tikai skūpsta attālumā, kad noliecies pie lūpām un tikai tajā brīdī sajūti vieglo aromātu “.

Ko darīt?

mazāk krāsu, vairāk dabiskuma. Un starp citu “nude” grims vēl joprojām ir modē.

Vīriešiem patīk maitas?

Leave a Comment