Ko vīrietis tevī pamana vispirms

1. Acis

Gribi saņem vīrieša uzmanību? Garo skropstu efektā ir kaut kas ļoti piesaistošs, jo ir noskaidrots, ka vispirms vīrietis tevī pamana tavas acis (nevis, kā ierasts domāt – dibenu vai krūtis).

2. Smaids

Pārliecinies, ka uzsmaidi vīrietim, kurš tev ir iepaticies – vīrieši prot novērtēt skaistu smaidu. Tas liecina ne tikai par tavu ārieni, bet arī iekšējo būtību. 

3. Krūtis

Ja vien tev nebūs pārsteidzoši liels dekoltē, krūtis ierindojas tikai trešajā vietā. Bet vīrietis tās noteikti novērtēs. Tas nenozīmē, ka tām ir jābūt ļoti lielām un jāizceļas – katram vīrietim sava gaume!

4. Mati

Parūpējies par to, ka tie ir tīri un sakopti. Dažkārt vīriešus piesaista arī mati, kas plīvo vējā un ir mazliet izpūruši. Vienkārši parūpējies par to, ka tev piestāv sava matu krāsa un frizūra. 

5. Svars

Tas nenozīmē, ka viņš ļoti smalki pievērsīsies tam, cik tu varētu svērt. Nē – viņš tikai novērtē to, vai tu atbilsti viņa standartiem par to, kāda auguma sievietes viņam patīk.

6. Kājas

Nu kuram vīrietim gan nepatīk kājas? Tik zemu ierindojas, jo vienkārši atrodas zemāk par visu citu. 

7. Stils

Viņam ir svarīgi, vai tu proti ģērbties un zini, kas tev piestāv. Protams, katram ir sava gaume un prasības, tādēļ arī piesaistīsi tādu vīrieti, kā ģērbies tu pati. 

8. Sēžamvieta

Ja vien viņa skatam šī brīnišķīgā lieta pavērsies, viņš nepalaidīs garām izdevību to nopētīt.

9. Garums

Viņam ir svarīgi, ka neesi daudz garāka par viņu, lai nejustu mazvērtības kompleksus. Kā arī ir vīrieši, kuriem patīk ļoti īsas meitenes – atkal jau katram savs!

10. Āda

Mirdzoša, maiga āda vīriešus vienmēr piesaista daudz vairāk kā raupja un nekopta. Seko līdzi tam, lai tā izskatītos tīra un tāda, kurai gribas pieskarties. 

 

www.womenshealthmag.com

Leave a Comment