Ko vilkt katrai zodiaka zīmei pavasarī

Auns

1

Aunam marts – viens no veiksmīgākajiem shoppinga mēnešiem, tā kā tam dod atbalstu mīlas planēta Venēra. Vislabāk investēt naudu drēbju pirkšanai darbam un mācībām, tā kā Jaunavas zvaigznāja ietekmē palīdzēs īstenot izsmalcinātus “universālos” pirkumus, kas izvēlēti ar smalku gaumi.

Martā auns gūs pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, tādēļ aksesuāru izvēlē vislabāk dot priekšroku gaiši zaļām vai smaragda krāsas rotaslietām, kas palīdzēs pastiprināt Venēras valdzinošo spēku.

Vērsis

2

 Venērai ieejot Vērša pozitīvajā zīmē viennozīmīgi atspoguļosies  uz Zemes zīmes pārstāvju garderobes krāsu paletes. Tā kā Venēra atklāj Vēršos jūtīgu dabu,  izvēlētajos veidolos dominēs maigo toņu tērpi (gaiši zaļi un rozā), puķaini printi, un spīdīgi audumi.  Vēršiem tāpat ir vērts pievērst uzmanību zamšādas somām un ādas aksesuāriem, kas diezgan populāri šajā modes sezonā.

Dvīņi

3

Dvīņiem šis laiks sola kļūt par veiksmīgu  aksesuāru izvēlē, kas neskaitot dekoratīvo slodzi, tāpat  kļūs par funkcionālo sastāvdaļu .  Pievērs uzmanību rotājumiem no tirkīza- akmens, kas palīdzēs nest veiksmi un aizsargās no tenkām un domstarpībām.

Vēzis

4

 Mēness, kas pārvalda vēzi, kopā ar citām saules sistēmas planētām nostiprinās “planētas iedzīvotāju” grupu. Viņi varēs viegli uzsākt virzīties augšup pa karjeras kāpnēm, sasniedzot panākumus profesionālajā jomā.

Kaut gan panākumi nenāk viegli, tādēļ vēzim ir vērts sagatavoties iespējamajām grūtībām, kas parādīsies ceļā. Vērts pievērst uzmanību aksesuāriem uguns sarkanā krāsā, kas palīdzēs droši tikt galā ar problēmām.  Smaržu izvēlē priekšroku vislabāk dot pikantiem un piparainiem aromātiem, kas stimulē radošos procesus un piešķir jaunus spēkus.

Lauva

5

Pavasarī lauvas pavadīs veiksme finanšu lietās, kas palīdzēs uzlabot viņu materiālo stāvokli.  Saules aptumsums, kas notika 20. martā, iekrīt tieši uz šīs uguns zīmes pārstāvjiem, kas liktenīgi ietekmēs lauvas un palīdzēs viņiem palūkoties uz pasauli ar citām acīm. No aksesuāriem labāk izvēlēties ametīsu , topāzu un safīru, kas ne tikai nesīs mieru un veiksmi, bet arī kalpos kā aizsardzības amuleti. Krāsu gammā vislabāk apstāties pie haki krāsas drēbju izvēles.

Jaunava

6

Par lielisku izvēli jaunavai kļūs jūras viļņa krāsas rotaslietas, kas lieliski atbilst zīmes mēness enerģētikai, kas dod panākumus finanšu lietās. Jaunavu personīgā dzīve nokļūs mīlas dievietes Venēras  ietekmē, kas radīs spēcīgu ietekmi uz pirkumu izvēli: grezni zīda naktskrekli, satīna pidžamas un kurpes uz augstiem papēžiem.

Svari

7

Šis laiks var kļūt par samērā nestabilu svariem, atnesot emocionālus pārdzīvojumus mijiedarbības  dēļ ar otru pusīti. Tādēļ, lai novērstos no negatīvajām domām,  svariem rekomendē izvēlēties parfīmu ar rozmarīnu, kas dāvās emocionālu mieru un relaksāciju.

Skorpions

8

Venēra, kas ieiet vērša zīmē, palīdz laulībās un Skorpiona ģimenes labklājībai , tādēļ aksesuāru izvēlē labāk dot priekšroku spilgtiem rotājumiem, masīvām brillēm un košām kurpēm, kas palīdzēs pievērst pretējā dzimuma uzmanību. Jo attiecības, kas izveidojušas šajā laikā, var veiksmīgi pāriet laulībā.

Strēlnieks

9

Strēlniekus pavadīs veiksme darba lietās. Priekšniecība beidzot pievērsīs uzmanību zīmes pārstāvju profesionālajiem panākumiem, dāsni atalgojot par pašatdevi. Tādēļ šajā laikā rekomendē izskatīties maksimāli profesionāli.  Dod priekšroku melnajai bāzes krāsai, kas kalpo kā neatņemama klasika darba dress-kodā.

Mežāzis

10

Mežāzim pavasaris kļūs diezgan veiksmīgs, tā kā trīs no četrām planētām, kurām ir svarīga nozīme šai zemes zīmei,  atradīsies vislabākajā stāvoklī. Tādēļ šajā laikā rekomendē izmantot parfīmu ar lavandu un zilu un gaiši zilu nokrāsu rotaslietas, kas atbilst zodiaka vadītāja- Saturna krāsai.

Ūdensvīrs

11

Ūdensvīriem būs nepieciešams parādīt lokanību un praktiskumu  finanšu  lietās. Tādēļ šajā laikā  rekomendē izvēlēties rotas no pērlēm un mēness akmens, kas palīdzēs nest veiksmi  un labklājību “naudas” sfērā. Kas attiecas uz garderobes krāsu paleti, tad ūdensvīriem vislabāk apstāties pie izvēles ar sievišķīga silueta romantisku puķu printa tērpiem.

Zivis

12

Šajā mēnesī  ūdens zīmes pārstāvjiem labāk koncentrēt uzmanību uz kontaktu uzlabošanu un mijiedarboties ar citām zīmēm. Tādēļ no aksesuāriem rekomendē dot priekšroku masīviem juvelierizstrādājumiem ar indigo krāsas akmeņiem, kas palīdzēs viegli atrast kopējo valodu ar sarunas biedru.

 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment