Ko viņa skūpsts patiesībā nozīmē?


1. Viegls skūpsts
Izklausās pavisam nevainīgi, vai ne? Šim ātrajam lūpu kontaktam arī ir sava nozīme. Pati galvenā? Es gribu tevi noskūpstīt, un cerams, kaut kad drīz tas notiks, bet vēl ir par agru, un mēs neesam tik tālu nonākuši, tāpēc šis skūpsts uz lūpām ir kā mājiens, ka nākotnē mūs sagaida daudz kas vairāk.

2. Ilgs skūpsts
Ilgstošs skūpsts ar slēgtām lūpām. Ļoti kaislīgs, bet tajā pašā laikā arī atturīgs un šķīsts. Tas ir veids, kā pieaugušie pasaka: „Tam varētu sekot arī turpinājums…”. Šim izstieptajam skūpstam parasti seko saprotošs smīns ar dzirdamu „mhhh”.

3. Dzenis
Ātrs un ugunīgs skūpsts. Rotaļīgs un mīļš – tas saka: „Tu man patiešām patīc, pat ļoti, bet es šobrīd nevēlos neko vairāk.” Tas savā būtībā ir ļoti mīļš, taču nepieļauj, ka viss aiziet pārāk karsti. Tas ir labs veids, kā publiski parādīt savas jūtas. Neviens nevēlas redzēt pārīti, kas pārāk aizrāvies maigojas pie rīta kafijas.

4. Franču
Franču skūpsts ir populārākais skūpsta veids, kas ietver sevī atvērtu muti un nedaudz mēles kustību. Tas ir pārāk sarezģīts un niansēts, lai ietvertu dažos vārdos, tādēļ mēs to izklāstījām plašāk:
1) Standarta. Atvērtu lūpu kustināšana vienam pret otru, nedaudz piedaloties mēlei. Tas var būt ļoti salds, karsts, kaislīgs vai viss kopā. Šis skūpsts var likt hormoniem trakot un pateikt: „es vēlos ar tevi gulēt.”
2) Mēles tango. Ideālā variantā elegants mēļu balets, mēļu tango notiek, kad mēļu gali atgrūž viens otru un atkal savijas. Šis skūpsts saka :” Es domāju ārpus ierastajiem rāmjiem un ārpus gultas.” Šis skūpsts ir tuvs radinieks šausminošajam Ķirzakas skūpstam, kad mēle strauji lien gluži kā ķirzaka. Ko saka ķirzaka? „Esmu ķerta.” Tāpēc esi uzmanīgs!
3) Viņš apēd manu muti. Šis skūpsts pēc sevis atstāj to, ko mēs saucam par siekalu bārdu. Skūpsta ierosinātājs atver savu muti, cik plati vien spēj un slidina mēli visapkārt pa partnera kaklu un pēc tam (neizskaidrojamā kārtā) nolaiza nabaga partnera seju. Vai atceraties epizodi no seriāla „Sekss un lielpilsēta”, kur Šarlotei randiņa laikā partneris burtiski nolaizīja viņas seju? Šis skūpsts saka: „ Es gribu, lai tu domā, ka esmu seksuāls un kasilīgs, bet patiesībā esmu pilnīgi nevērīgs pret tavām jūtām un, iespējams, gultā nebūšu pārāk patīkams.”

5. Mīlas dzēliens. Neliels kodiens lūpā vai uz kakla nozīmē „Esmu rotaļīga” un var pateikt, ka esi atvērta nelielām sāpēm, lai gūtu baudu. Centies neizraisīt asiņošanu!

6. Es mīlu tevi/ienīstu tevi. Tas ietver pēkšņu, kaislīgu apskāvienu pēc strīda. Tas ir kā neiestudēts strīds tā vārda labākajā nozīmē. Tas nozīmē: „Tu mani sadusmoji un es nevaru tevi ciest, bet tu man esi vajadzīgs, kas mani padara vēl dusmīgāku, un tu man esi vēl vairāk vajadzīgs, nolādētais tu!”

7. Cieši aizvērtu muti. Šis skūpsts raksturīgs daudzām klasiskām filmām. Tas notiek, ja vīrieša kārtas varonis nolēmis savu likteni saistīt ar liktenīgo sievieti. To parasti pavada ciešs vīrieša tvēriens, lai sieviete nespētu viņu atraidīt. Tas saka: ”Es iemācīšu tev, kā nebūt rupjai pret mani!”

8. Pret sienu. Es tev tik ļoti gribu! Lai gan šis skūpsts parasti notiek spontāni, daļēji sabiedriskā vietā (piem., alejā, bāra tualetē,bibliotēkā), tu vēlētos kaut blakus būtu gulta, kurā varētu iekrist,jo šis skūpsts tik tiešām uzkarsē!

 

9. Noliekties atpakaļ. Tas ir vecmodīgs un romantisks – viņš pieliecas pie tevis un atliec tevi nedaudz atpakaļ, vienu roku uzliekot uz tavas muguras un otru maigi turot uz tavas sejas. Tas galvenokārt ir priekš cilvēkiem, kuri jūtas ļoti brīvi, kuriem ir humora izjūta un kuri ir kā traki viens pēc otra. Kā, piemēram, Rets un Skārleta filmā „Vējiem līdzi”. Šis skūpsts saka: „Mīļā, esmu tavs. Turies cieši, jo drīz vien ieradīsies mans baltais rumaks,kas aizvedīs mūs uz sapņu zemi.” Jā, tas ir nedaudz smieklīgs.

Leave a Comment