Kokosriekstu eļļa var būt BĪSTAMA – šai meitenei nācās saukt palīdzību!

 

Balstoties uz tās mitrināšanas spējām, kokosriekstu eļļas izmantošana skaistumkopšanā ir ieguvusi ļoti lielu popularitāti.

Bet šajā gadījumā pastāv tāda lieta kā “par daudz”. Šī meitene pievienoja vannai lielu daudzumu kokosriekstu eļļas, kā rezultātā viņa tajā iesprūda uz veselām 30 minūtēm, kas radīja vajadzību pēc palīdzības saukšanas.

1

Man ir vajadzīga palīdzība. Es tiešām nespēju tikt ārā no savas vannas. Kāpēc? Man ir krūškurvja iekaisums un drudzis, tādēļ esmu mājās. Es pat nevaru pagriezt savu galvu. Iedzēru antibiotikas un domāju, ka relaksējoša vanna palīdzēs. Sagādāju vannas sāli, aizdedzināju sveces, pievienoju ūdenim kokosriekstu eļļu – tagad saprotu, ka izmantoju pārāk daudz eļļas. Izlaidu no vannas ūdeni, kad grasījos no tās izkāpt, bet slīdu tikai šurpu turpu kā kartupelis cepšanas traukā. Nav nekādas vilces, nav iespējams kaut kur pieķerties. Esmu tikai es un mans resnais ķermenis, kas slīd pa visurieni un ir apklāts ar kārtīgu eļļas kārtu. Palīgā!”

Kā jau noprotat, ieteikumi svārstījās no noderīgiem līdz pat pavisam savādiem.

Lasi vēl: Kokosriekstu eļļas pozitīvās īpašības un kur to vislabāk pielietot

Kāds pat sarāja meiteni par to, ka viņa šādi ir rīkojusies: “Tev patiešām nevajadzētu lietot kokosriekstu eļļu vannā – tikai tad, ja tā ir frakcionēta.”

Tomēr mūsu mīļākais komentārs ir: “Tu neizvēlējies vannas dzīvi, dzīve vannā izvēlējās tevi.”

Pēc šī gadījuma kokosriekstu eļļu meitene vannā noteikti neizmantos.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment