Recepti iesaka uztura speciāliste Inga Pūce un zaļās kulinārijas meistarklases “Dieva dārzs” vadītāja Nitja Rūpa
Kokteiļa recepte ir paredzēja 3-4 porcijām.
Sastāvdaļas:
• Ēdamkarote kaltētu vārpatas sakņu pulvera
• ½ tējkarotes kaltētu pieneņu sakņu
• Ēdamkarote kaltētu gārsu lapiņu
• Sauja saldētu skābo ķiršu vai citu skābu ogu
• 10 vilkābeļu augļi
• 3–4 kaltēti kliņģerītes ziedi
• 3 ēdamkarotes medus
• Tējkarote bišu maizes
• Ēdamkarote ķirbju mizas
• 2–3 ēdamkarotes nerafinētas eļļas
• 40 g svaiga kabača
• 30 g riekstu
• 600–700 ml ūdens
Lasi vēl: Sīpols dziedina pret klepu, angīnu un nierakmeņiem. Tautas receptes
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar pagatavošanas procesu!