Komplimentu horoskops. Uzzini, ko jauku pateikt katras zodiaka zīmes pārstāvim

Mūsdienu sieviešu dzīve ir gana sarežģīta, lielākā daļa vienlaicīgi tiek galā ar dažādām lomām un dara visu tik labi, cik spēj – katru minūti, katru dienu. Viņas zina, ka ir pārsteidzošas būtnes un, dabiski, gribētu, lai tas tiktu arī pateikts skaļi.

Neskatoties uz vecumu vai statusu sabiedrībā, jo īpaši sievietes labi atceras ikvienu laipnības un mīlestības izpausmi. Tāpēc sāc teikt komplimentus, turklāt dari to no sirds. Lai tavi laipnie vārdi skanētu vēl saprotamāk un tuvāk, vērts izlasīt, kādi komplimenti visvairāk tīk katrai zodiaka zīmei.

AUNS

“Man patīk tavs stils.” “Kad tevi pirmo reizi ieraudzīju, nodomāju: ar šo cilvēku nu gan man patiktu iepazīties tuvāk.” “Tu ne tikai lieliski izskaties, bet arī esi patiešām gudra (gudrs).”

VĒRSIS

“Ļauj, es to izdarīšu tavā vietā.” “Man patīk tavs augums.” “Aizejam kaut kur, man tā gribas ar tevi palepoties.”

DVĪŅI

“Tu esi gudrākā sieviete (vīrietis), kādu es jebkad esmu pazinis.” “Sāc krāmēt mantas: re, kur lidmašīnas biļetes.” “Tu varētu būt modele (modelis)!”

VĒZIS

“Varētu mūžīgi skatīties tev acīs.” “Es labāk esmu kopā ar tevi nekā jebkurā citā vietā visā pasaulē.” “Vai zini, cik ļoti es tevi mīlu?”

LAUVA

“Gribētu tevi skūpstīt veselu stundu.” “Tu esi mana dieviete.” “tavā labā es darītu jebko.”

JAUNAVA

“Tu vari ar mani rēķināties.” “Tev der tikai vislabākais.” “Tu man esi vissvarīgākā (vissvarīgākais) visā pasaulē.”

SVARI

“Tu esi skaistākā sieviete, kādu esmu sastapis.” “Man tā paveicies, ka, mājās nākot, sastopu tevi.” “Tu esi viss, ko es vienmēr esmu vēlējies (vēlējusies).”

SKORPIONS

“Tu esi tik burvīga(s), ka jūtos kā nohipnotizēts.” “Tu esi mans ideāls.” “Visi noteikti brīnās, ko tāda sieviete (vīrietis) kā tu manī atradis.”

STRĒLNIEKS

“Tu esi tik talantīga(s).” “Man tā patīk klausīties, kad tu runā.” “Viss, ko tu dari, ir tik interesants.”

MEŽĀZIS

“Bija vērts gaidīt, lai satiktos ar tevi.” “Es ar tevi tik ļoti lepojos.” “Uzreiz var redzēt, ka esi neparasts cilvēks.”

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

ŪDENSVĪRS

“Tu visu tik ātri uztver un saproti.” “Nekad neesmu sastapis (sastapusi) cilvēku, kas līdzinātos tev.” “Tev piemīt burvju spējas.”

ZIVIS

“Tu visu tik ātri uztver un saproti.” “Nekad neesmu sastapis (sastapusi) cilvēku, kas līdzinātos tev.” “Tev piemīt burvju spējas.”

Avots:

la.lv

Leave a Comment