Krievijā laikraksts aicina sievietes lepoties ar zilumiem, kurus viņām sagādājis vīrs

Avīze publicētā raksta autors ir Jaroslavs Korobatovs, un viņš raksta: “Gadiem ilgi sievietes, kuras sit vīri, radušas mierinājumu teicienā “ja viņš tevi sit, tad mīl”.

Par spīti tam, jauns zinātniskais pētījums tagad liek sievietēm lepoties ar saviem zilumiem, tā ietvaros noskaidrots, ka varmācīgu vīru sievām biežāk dzimst zēni!”

Autors citē pretrunīgi vērtētā evolucionārā psihologa Satošī Kanazavas 2005. gadā publicēto rakstu “Vardarbīgiem vīriešiem ir vairāk dēlu”.

Jaunais likums pasludina, ka vardarbīgs ģimenes konflikts tagad tiek klasificēts kā civillikuma pārkāpums un tas nav uzskatāms par krimināli sodāmu, gadījumos, kuros cietušais nav guvis dzīvībai bīstamus miesas bojājumus.

Cilvēktiesību pārstāvju grupa “Amnesty International” nosaukusi Krievijas varasiestāžu lēmumu par “šķebinošu veidu kā vardarbību ģimenē padarīt maznozīmīgu”.

Jaunā likumprojekta aizstāvji, tai skaitā arī Putina partijas biedri, apgalvo, ka viņi vēlas, lai vecākiem būtu tiesības disciplinēt savus bērnus, kā arī politiķi aizbildinās ar to, ka valstij nevajadzētu iejaukties katras ģimenes privātajās lietās.

Lasi arī: Sieviete atsakās audzināt meitu, jo bērns esot neglīts; Tevi šokēs viņas prasības

Viņi skaidro, ka ikviens, kurš ģimenes loceklim nodarīs nopietnus miesas bojājumus tiks saukts pie atbildības.

Tomēr kritiķi ir pārliecināti, ka tik liels solis, kas sperts atpakaļ, atbrīvos tirānus no jebkādas atbildības uzņemšanās par savu rīcību, turklāt, tas saknē nogalinās arī upura vēlmi ziņot par vardarbību.

Ik gadu Krievijā, ģimenes konfliktu laikā, iet bojā 14 000 sievietes, vēsta ANO sagatavots ziņojums.

Leave a Comment