Kuras zodiaka zīmes kļūs bagātas 2020. gadā? Katrs nopelnīs, ja vien darīs šo:

DVĪŅI

Lai kļūtu par materiāli bagātiem šajā gadā, Zvaigznes iesaka, kļūt bagātiem garīgi. Tas nozīmē, ka jūsu labklājībā būs atkarīga no labiem darbiem. Dāvājiet apkārtējiem mīlestību, gaismu, labestību un apmaiņā Visums dāvās jums to, ko jūs tik ilgi gaidāt – veiksmi.

VĒZIS

Vēzim nav vajadzības šajā gadā meklēt veiksmi, tāpēc, ka tā būs viņam blakus. Iespējas kļūt bagātam jāmeklē ģimenē un tuvinieku atbalstā – tieši viņi ir spējīgi radīt Fortūnas auru, piedalīties nestandarta ideju un interesantu risinājumu meklējumos, kuri nākotnē jums palīdzēs kļūt bagātam.

LAUVA

Zvaigznes piedāvā pievērst savu uzmanību apkārtējiem. Iespējams, ka to vidū ir cilvēks, kurš ir spējīgs palīdzēt realizēt jūsu visdrosmīgākās idejas. Zvaigznes saka, ka veiksme ir ieslēgta kādā radniecīgā dvēselē, kura pastāvīgi atrodas kaut kur tuvumā, bet kuru ir vajadzīgs pamanīt.

JAUNAVA

2020. gads sola stabilitāti, tāpēc strauji lēcieni finansiālajā jomā nav gaidāmi. Veiksmei labvēlīga ir piesardzība – kļūt vairākas reizes bagātam – jums ir maz izredžu, toties jūs varēsiet saglabāt stabilus ienākumus.

SVARI

Sinonīms vārdiem “ kļūt bagātam’’ šajā gadā jums ir – tas ‘’mainīsies’’. Zvaigznes sūtīs jums veiksmi, kura palīdzēs jums kļūt bagātam, bet tās gaida no jums izšķirošu rīcību darbā ar sevi. Šis gads kļūs par sevis analizēšanas laiku. Pieliksiet pūles pašizglītošanās jomā – tas palīdzēs nonākt pie veiksmes.

SKORPIONS

Sarežģīto naudas jautājumu izdosies atrisināt ar lielāku varbūtību nekā pagājušajā gadā. Prognoze šim gadam ir ļoti optimistiska. Vienīgais, ar ko ir jābūt piesardzīgam – tie ir jūsu nelabvēļi, kuru domās ieklausīties kategoriski nav ieteicams. Zvaigznes lūdz jums noticēt sev vēl vairāk nekā iepriekš.

STRĒLNIEKS

Jūsu dotībām ir milzīgs potenciāls, bet šajā gadā ir iespējams, ka daudzi jums traucēs, jauks ceļu. Ievirzīt savus spēkus vajadzīgajā gultnē jums palīdzēs tikai intuīcija. Ieklausieties sevī, nevis apkārtējos – tad veiksme palīdzēs jums kļūt bagātam un laimīgam.

MEŽĀZIS

Gada sākumā Fortūna jums sekos noslēpusies aiz mākoņiem, bet palūkosies uz jums un uzsmaidīs, tikai gada vidū. Astrologi līdz vasaras vidum iesaka darīšanās būt uzmanīgam. Gada beigās noķert veiksmi jums būs daudz vieglāk, labvēlīgi būs darboties no visa spēka. Gada sākumu var veltīt ģimenei un atpūtai.

Lasi arī: Kas tevi gaida 2020. gadā? Izvēlies mandalu un uzzini!

ŪDENSVĪRS

Galvenais Ūdensvīru veiksmes avots šajā gadā ir tuvinieki un ģimene. Ieklausieties radiniekos, viņu intuīcijā un padomos, tie nebūs lieki. Turklāt, lēmumus finansiālajos jautājumos jāpieņem ļoti apdomīgi, nevis strauji, jūtu iespaidā.

ZIVIS

Lai kļūtu bagātas, šajā gadā horoskops iesaka jums nodarboties ar darbu plānošanu jau no janvāra, lai 2020. gada beigās īstenotu savas ieceres pēc iespējas veiksmīgāk. Jūsu veiksme būs kopā ar jums, lai to neaizbaidītu, vajadzīga būs vēlme strādāt.

2020. gadā gandrīz visas zodiaka zīmes sagaida nelielas grūtības ar kurām galā tikt palīdzēs veiksme un cītīgs darbs ar sevi. Veiksme sadarbosies ar jums, bet tai ir nepieciešams parādīt, ka jūs esat tās vērti. Mēs vēlam jums kļūt bagātiem 2020. gadā un virzīties pa karjeras kāpnēm.

 

Leave a Comment