Kurš dārzenis tu esi un ko tas nozīmē? Amizants testiņš

Gurķis un melone

Šāda izvēle raksturīgāka vīriešiem, nevis sievietēm. Šī tipa vīrieši ir vīrišķīgi un nopietni. Viņi reti nokļūst citu ietekmē, nav pakļauti atkarību riskam. Starp viņiem ir daudz sportistu un kaislīgu ceļotāju.

Sieviete kopā ar tādu vīrieti jutīsies kā aiz mūra sienas – viņa atbildība attiecas arī uz ģimenes jomu.

Šādi vīrieši ir mērķtiecīgi un viegli sasniedz izraudzītos mērķus. Tomēr šim tipam ir arī savi trūkumi – gurķa-melones vīrietim tikpat kā nepiemīt romantisms. Tāpēc – ja gaidi no viņa ziedus, labāk negaidi, bet izdari mājienu ar mietu, cik ļoti sapņo par kādu smaržīgu pušķīti.

Savukārt gurķa-melones tipa sievietes bieži kļūst par priekšniecēm, savukārt ģimenes dzīvē mēdz būt visai bezpalīdzīgas, gluži kā bērni – ar nepatiku un slikti gatavo ēst, neprot sadalīt budžetu, viņām nepatīk mazgāt drēbes un traukus. Toties šādā sievietē vīrietis atradīs patiesu un saprotošu draugu.

Turklāt – ja tev nepatīk gatavot un kopt māju, bet pietiek naudas: nav jābūt raķešu zinātniekam, lai saprastu, kas darāms – noalgo mājkalpotāju!

Tomāts un arbūzs

Cilvēki, kas izraugās tomātu un arbūzu, ir jautri un aktīvi. Viņi gūst milzīgu baudu no saskarsmes ar citiem, tomēr ne vienmēr sabiedrībā ir patīkami, jo eksplozīvais raksturs mēdz kļūt par iemeslu skandāliem.

Šī tipa vīrieši ir gardēži. Viņi ir paslinki, dod priekšroku mājas čībām un halātam, nevis mugursomai un guļammaisam.

Sievietes, kuras izvēlējušās tomātu un arbūzu, ir emocionālas, mīl dzīvniekus un mājas pavardu, kopā ar viņām vienmēr ir silti un omulīgi.

Viņas neprot vīt intrigas, bet var kļūt netaktiskas, jo runā to, ko domā: patiesums un tiešums ir galvenās tomātu-arbūzu cilvēku īpašības.

Gurķis un arbūzs

Šī tipa cilvēki bieži sapinas savās izjūtās. Ārēji mierīgi un atturīgi, iekšēji var izjust spriedzi. Par šādiem vīriešiem saka: klusā atvarā velni dzīvo. Dzīve ar gurķa-arbūza cilvēku ir gluži kā uz vulkāna krātera – nekad nezināsi, kas notiks rīt un kādu joku viņš atkal izspēlēs.

Gurķa-arbūza tipa sievietes neskandalē par niekiem – viņas krāj aizvainojumus un vienā jaukā dienā gatavas sadauzīt visus traukus mājās, turklāt nereti sitot tos pret nabaga dzīvesbiedra pauri.

Gurķa-arbūza cilvēki ir pats radošākais personības tips. Viņi prot domāt, bieži kļūst par izciliem zinātniekiem un izgudrotājiem. No otras puses, ja šo testu aizpildītu Ostaps Benders, viņš droši vien nokļūtu gurķu-arbūzu nometnē.

Melone un tomāts

Ja tev vislabāk tīk tieši melone un tomāts, tu, visticamāk, esi līdzsvarots, taktisks, mierīgs cilvēks. Tev piemīt iekšējs jūtīgums un cieņa pret sevi un citiem.

Tev patīk skaistas lietas un ir lieliska gaume.

Vīrieši, kuri izvēlējušies melones un tomātus, mēdz būt nedaudz sievišķīgi. Viņi bieži kļūst par māksliniekiem, mūziķiem, kopumā radošām personībām.

Sievietes bieži iemīlas, ir viegli iespaidojamas, attiecībās kaislīgas un pastāvīgas. No tomāta-melones sievietēm iznāk uzticīgas, maigas un gādīgas sievas. Savukārt vīrieši kā vīri, iespējams, nav labākā izvēle, jo var izrādīties visai egoistiski.

la.lv

Leave a Comment