Labākās atslodzes dienas tievētājiem

Kāds labums ir no atslodzes dienām svara zaudēšanai?

Atslodzes diena svara zaudēšanai parasti praktizējas gadījumos: pēc ilgstošās lielas pārēšanas perioda, kad fiziski ir jūtams pārēšanas efekts un smaguma sajūta. Pielietojams kā pēdējais etaps ilgstošai dietai un darbojas kā detoksikācijas programma. Efektīva kā regulāra svara paškontroles prakse, citiem vārdiem liekā svara profilakse.

Nevar apgalvot, ka viens vai otrs atslodzes dienas veids, der vairāk vai mazāk pie jebkura mērķa. Izvēloties metodiku jāvadās tikai uz savām ēšanas priekšrocībām – neesat iecienījuši uzturā lietot kefīru, ēdiet griķus, dienu nevarat izdzīvot bez dārzeņiem – izvēlaties atslodzes dienu uz gurķiem un tā tālāk.

Pie tam var, arī izvēlēties atslodzes dienu vadoties pēc rezultāta – ja vajag, piemēram, nomest maksimālo uzņemto kilogramu skaitu, tad labāk izvēlēties atslodzes dienu izmantojot ābolus un gurķus. Ir svarīgi saprast, ka šī svara zaudēšana nenotiek no tauku zuduma fona, bet gan liela šķidruma zuduma un ēdiena atlikumu izvadīšanas rezultātā (vielu sadalīšanās paliekas, toksīni, nepārstrādāts ēdiens, kas sakrājas zarnu traktā un tā tālāk).

Gurķu atslodzes diena– mīnus 3,5 kg

Populārākās diētas, kurās iekļauj uzturā gurķus un gurķu atslodzes diena ir balstīta uz divām unikālām šī dārzeņa īpašībām – pirmkārt gurķis satur ļoti maz kaloriju. Un kas vēl ir vērtīgs priekš tiem cilvēkiem, kuri vēlas notievēt – gurķos ir tartronskābe – viela, kas ievērojami palēnina ogļhidrātu pārvēršanos taukos. Ņemot vēra, ka izmantojot gurķu diētu var pazaudēt līdz 3,5 kg – šis atslodzes un detoksikācijas veids var droši tikt nodēvēts par visefektīvāko atslodzes dienas veidu.

Īpašības: Gurķu atslodzes diena – vismazākais variants kaloriju ziņā. Nereti diennakts kaloriju daudzums šajā režīmā sasniedz 300. Tāpēc labāk, ka šo dienu jūs pavadīsiet mājas, bez īpašam fiziskam un prāta noslodzēm.

 Plusi un mīnusi: Vislielākais un visvēlamākais pluss gurķu atslodzes dienai – ir augsta efektivitāte, dažos gadījumos var pazaudēt pat līdz 3,5 liekā svara.

 Ēdienkarte visai dienai: 1,5 kg svaigu gurķu sadalīt uz 5-6 ēdienreizēm. Lietot neizmantojot sāli. Mērcēm un garšvielām, var pievienot 1-2 ēd.k. kliju un 2 olas dienā.

Ābolu atslodzes diena – mīnus 3 kg.

Eiropas mikrobiologi pierādīja, ka lietojot bieži ābolus, tiek veicināta īpašo baktēriju vairošanās, kas novērš pūšanas procesu un veicina labāku ēdiena uzsūkšanos. Attiecīgi, nenotiek tā saucamā <<pārtikas atkritumu>> veidošanās, kas ir tieša profilakse pret lieko svaru. Amerikas zinātnieki eksperimenta laikā noteica, ka sievietes, kuras apēd pa 3 āboliem diena( neievērojot atslodzes dienu) notievēt spēj ātrāk nekā tie, kas nelieto šo augli ikdienas ēdienreizēs.

 

Īpašības: Daudzi profesionāli dietologi iesaka lietot, ne tikai, svaigus ābolus, bet arī lietot ceptus augļus.

Plusi un mīnusi: Āboli ne tikai papildina organismu ar dzelzs un vitamīnu rezervēm, bet arī veicina „slīktā” holesterīna līmeņa pazemināšanos. Kā arī flavanoīdi, kvartecīns un naringīns, kuri lielā daudzumā sastopami ābolos, palīdz aizsargāt plaušu šūnas no ļaundabīgo audzēja izveidošanu.

Mīnusi: Āboli stimulē apetīti.

Ēdienkarte visai dienai: Atslodzes dienai, jāsagatavo 1,5 kg skābo vai neitrālo šķirnes ābolu (bet ne saldo šķirni). Šīs dienas garumā izmantojiet šādu stratēģiju – ja jūtat izsalkumu apēdiet ābolu, ja negribat ābolu, tad jūs neesat izsalkuši. Šīs dienas laikā obligāti jaizdzer 1,5l negāzēta ūdens.

Kefīra atslodzes diena – mīnus 2 kg

Šis atslodzes dienas un detoksikācijas veids ir viens no vispopulārākajiem. Katra sieviete kaut vienu reizi savā dzīvē ir izmantojusi šo atslodzes dienas veidu vai arī kādu diētu kas iekļauj kefīra elementus. Skābpiena produkts palīdz nomest aptuveni 2 kg liekā svara un normalizē zarnu trakta darbību  (tajā skaitā nedaudz atvieglo gremošanas procesus).

Īpašības: Sakarā ar to, ka kefīrs ir šķidrums, tad šīs atslodzes dienas laikā nav nepieciešams dienas laikā izdzert 8 glāzes ar ūdeni. Šīs dienas laikā pilnīgi pietiks ar 0,5l negāzētu ūdens pudeli.

Plusi un mīnusi: Kefīrs ir diezgan veselīga produkts, ne tikai svara zaudēšanai, bet arī Vese***as ziņā. Tā lietošana normalizē As**sspiedienu, uzlabo zarnu mikrofloru, kā arī skaitās par noderīgu kariesa profilaksei un zobu aizsardzībai. Nereti ārsti rekomendē līdzekli pie krūts piena dziedzera vēža profilakses. Pie mīnusiem šai atslodzes dienai tiek minēti – kefīrs pastiprina vēdera izeju tādēļ labāk neplānot šajā dienā darba tikšanas un tālus ceļojumus.

Ēdienkarte visai dienai: 1-1,5l kefīra ar samazinātu tauku saturu( ieteicams ne vairāk par 1%) dzert 5-6 reizes dienā. Aptuvenais laika intervāls 2-3 stundas.

 Griķu atslodzes diena – mīnus 1,5 kg

Katra griķu graudiņā ir daudz veselīga tie satur daudz vitamīnus un mikroelementus. Griķu atslodzes diena ir patīkams izņēmums jo katra svara zaudēšana vienmēr saistās ar vajadzīgo vielu zudumu. Izmantojot griķus tas nav tik vitamīnu trūkums nav tik izteikts.

 Īpašības: Galvenā īpašība griķu atslodzes dienai – ir šī produkta gatavošanas veids. Griķus nekāda gadījumā nedrīkst vārīt. Tikai aplejiet ar karsto ūdeni! Piemēram, vakarā jūs aizlejiet vienu daļu griķus ar divām daļām verdoša ūdens. Izmantojiet tikai pilngraudu griķus.

Plusi un mīnusi: Pie plusiem ir galvenokārt minama griķu veselīgā ietekme. Pie tam griķi tievēšanai, kuri skaitās, ka ilgstošas darbības ogļhidrāts – labi piesātināti, bet pie tam nepalielina cukura līmeni As**is, citiem vārdiem jūs jutīsiet sāta sajūtu ilgstošu laiku. Tas ir viens no iemesliem kāpēc griķu dietas iemanto arvien lielāku popularitāti. Pie mīnusiem var pieskaitīt, ka mēs zaudējam tikai 1,5 kg viena dienas laikā. Vairāk kilogramus nav iespējams zaudēt

Ēdienkarte visai dienai: Teorētiski var ēst griķus lielos daudzumos. Griķiem sakarā ar diētu jābūt bez sāls, eļļas, piena, mērcēm un jebkādam citām garšvielām – varat neraizēties, jūs nespēsiet daudz apēst. Vēlams apēst 1 bļodu ar apmērcētiem griķiem katras 2-3 stundas. Un šajā dienā jāizdzer 2 litrus negāzēta ūdens.

 

 

 

Avots: allwomens.ru 

COMMENTS

  • <cite class="fn">cast a free love spell</cite>

    Hello,I read your blog named “Labākās atslodzes dienas tievētājiem | Zeltene | Page 2” on a regular basis.Your humoristic style is awesome, keep up the good work! And you can look our website about cast a free love spell.

Leave a Comment