Labākais tērps, ko izvēlēties pirmajā randiņā

Mirdzi kā dimants, tikai nedaudz mazāk

Iespējams, ka tavs personīgais stils ir brīnišķīgs, lai arī kāds tas būtu – šokējošs, uzmanību piesaistošs, spīdīgs, dīvains – tomēr pirmajā randiņā tev vajadzētu ar pārmērībām nepārspīlēt. Ideālajā variantā tu vēlies, lai cilvēks koncentrējas uz tevi, nevis tavu dīvaino apģērbu.

Jūties ērti savā ādā

Būt modernam ir stilīgi, un skaisti apģērbties, lai kādam iepatiktos, ir labi. Tomēr pirmajai prioritātei ir jābūt komfortam. Tas nenozīmē, ka tev jāvelk pidžambikses un UGG zābaki, tas nozīmē, ka tev ir jājūtas ērti apģērbā, kas tev ir mugurā. Nevelc apavus vai drēbes, kas rada diskomfortu vai sāpes, tas tev tikai traucēs randiņa laikā. Izvēlies apģērbu, kas ir gan stilīgs, gan komfortabls.

Pieklājīgs apģērbs

Pirmais randiņš ir pirmo iespaidu randiņš. Daudziem vīriešiem nav nekas pret seksīgi ģērbtu meiteni, tomēr uz citiem tu vari atstāt nepareizu iespaidu. Lēna savu seksīgo aprišu atklāšana ir daudz labāka stratēģija, nekā visu noslēpumu atklāšana pirmajā randiņā. Lai arī cik trenēts un seksīgs gan tavs ķermenis nebūtu, apģērbies piedienīgi. Protams, tev nav jāierodas tērptai kā mūķenei. Pastāv zelta vidusceļš.

Zini, kurp dodies

Nav vienkāršāka veida, kā muļķīgi izskatīties, par nepiemērota apģērba izvēli attiecīgajai vietai vai aktivitātei. Dodies pastaigā pa parku, nevelc augstpapēžu kurpes. Dodies uz bāru, atstāj mājās kokteiļkleitu. Ir kārdinoši pirmajā randiņā uzvilkt savu skaistāko kleitu, tomēr ir daudz gudrāk parādīt vīrietim, ka tu labi izskaties vienkāršās drebēs. Ja pārcentīsies ar savu apģērbu, tas liks domāt, ka tu esi izmisusi. Tādēļ tā nekad nav laba lieta. Pirmā randiņa laikā vīrieši iedomājās, vai tu varētu iederēties viņu ikdienas dzīvē. Neliec viņiem iedomāties, ka esi ar modi apmāta karaliene vai izlutināta troņmantiniece.

Mazāk ir vairāk

Var daudz ko sacīt par nelielu, labi uzklātas kosmētikas daudzumu. Saglabā savu izskatu vienkāršu un dabisku – ja lietosi par daudz kosmētikas, izskatīsies ļoti dīvaini. Galvenais noteikums ir izvēlēties vienu zonu un to akcentēt. Ja tev patīk un piestāv sarkana lūpu krāsa, tad nepārspīlē ar acu un vaigu krāsošanu. Tu pietiekoši labi izskatīsies arī tad, ja uzklāsi lūpu spīdumu un dabisku toņu acu ēnas.

Dabiski + stils

Tavam galvenajam ģērbšanās nosacījumam jābūt – izskaties dabiski, pievienojot tam nedaudz stila. Tas atstās iespaidu, ka esi piezemēta, jūties komfortabli, esi pašpārliecināta  un novērtē lielisku izskatu. Kad šaubies, vienmēr vari izvēlēties uzvilkt mazo melno kleitiņu, kurai pieskaņo kurpes un nelielu daudzumu kosmētikas. Izbaudi savu pirmo randiņu!

Avots: www.womenslife.com

Leave a Comment