Labākās un sliktākās tējas Tavai Vese***ai

Dzer šīs tējas:

Rooibos, jeb Sarkanā krūma tēja: Šis Dienvidāfrikas tējas dzeršana ir tavs jaunais svara zaudēšanas atrisinājums.Pētījumss, kas publicēts žurnālā Phytomedicine (Fitomedicīna), atklāja, ka šī fermentiem bagātā tēja uzlabo metabolismu, kas palīdz ātrak sadedzināt taukus, kā arī izvairīties no tauku šūnu veidošanās.

Assam: Ja tev nepatīk kafijas garša, bet nevari pēcpusdienu izdzīvot bez enerģijas devas, šī Indiešu tēja ir tev kā radīta. Tā satur kofeīnu (86mg), kā arī L-teanīnu, šo abu sastāvdaļu kombinācija paagstina koncentrēšanās spējas un mazina pēckofeīna nogurumu, kādu tipiski jūt pēc kafijas dzeršanas.

Hibiscus jeb Kakardes tēja: Uztraucies tik ļoti, ka stress liek tavām asinīm “vārīties”. Pamēģini katru dienu izdzert vismaz trīs krūzes Hibiscus tējas. Tuftas universitātes veiktā pētījumā atklājās, ka šis jaunais ieradums ļaus samazināt tavu As**sspiedienu pat par septiņām iedaļām, tādejādi, samazinot potenciālo sirdslēkmes vai infarkta risku.

Aizmirsti par šīm:

Angļu brokastu tēja: Pāris krūzītes šīs tējas var būt nekaitīgas, tomēr, ja dienā izdzersi vairāk par septiņām šīs tējas krūzēm, tas var būt tieši saistīts ar prostatas vēžā riska paaugstināšanos par 50%. Tas izklausās ļoti daudz, bet tu būsi pārsteigts, aptuveni 25% Glasgovas universitātes studentu iekļāvās šajā kategorijā.

Visas tējas, kad ir pārak karstas: Pārstāj strēbt. Ja atstāsi tēju, lai ta atdziest, iespējams, glābsi savu dzīvību. Kāds pētījums atklāja, ka jebkādas tēja dzeršana, kad tā ir par karstu, pastāv astoņas reizes lielāka varbūtība, ka attīstīsies barības vada vēzis.

Avots: menshealth.co.uk

Leave a Comment