Šis mazais noslēpums ir krēmsiers – daudzi vairās to pievienot šim ēdienam, tomēr tieši tas padarīs tavus makaronus ar sieru īpaši gardus un krēmīgus.
Viss, kas vajadzīgs:
Lēnvāres katls
500g radziņu formas makaronu
300g sarīvēta čedaras siera
250g kubiciņos sagriezta krēmsiera
600ml piena
375ml tvaicēta piena
Sāls un pipari (pēc garšas)
Pagatavošana:
Šajā receptē nav daudz darāmā. Vienkārši visas sastāvdaļas saliek lēnvāres katlā, sākot ar makaroniem un čedaras sieru.
Pēc tam pievieno krēmsieru, pienu, tvaicēto pienu un sāli un piparus.
Visu samaisa un uzliek vāku.
Uzstāda zemu temperatūru un atstāj gatavoties uz 2,5 stundām.
Pēc 2 stundām noņem vāku un visu samaisa. Ja šķiet, ka ēdiens ir pārāk biezs, var pieliet vēl pienu.
Kad viss ir gatavs, ņem bļodu un piepildi to ar garšīgo un krēmīgo meistardarbu!