Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Jums var būt jebkāda attieksme pret maģiju, taču ir grūti strīdēties ar vienu faktu. Domas spēks spēj paveikt lielas lietas – dažreiz skaistas, dažreiz briesmīgas un kaitīgas. Ja viens cilvēks no visas sirds vēlas citam ļaunu, tas var nest savus melnos “augļus”. Tautā šādu rīcību sauc par kaitējumu.

Kāpēc vienam cilvēkam viegli pielīp kāda cita negatīvisms, bet citam viss sliktais ir kā ūdens no pīles muguras? Un kā laicīgi atpazīt ļaunas acs pazīmes, lai atgrieztu slikto enerģiju savam likumpārkāpējam? Izdomāsim to secībā.

Ļaunās acs pazīmes

Kaitējums ir negatīva enerģija, kas var iekļūt mājā un atņemt laimi, panākumus un veselību. Ir ļoti svarīgi apzināties: ļaunā acs pati no sevis nepieķersies, un neviens cits to nevar pielīmēt cilvēkam. Bet, ja cilvēks pats turas pie negatīvisma un gremdēs ciešanās, tad kaitīgā programma attīstīsies līdz galam.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Neatkarīgi no tā, kādas intrigas izplāno spītīgie kritiķi, lai kādus tumšus rituālus viņi veiktu, viņi neko nesasniegs, ja iemācīsities atbrīvoties no negatīvisma. Un tad jebkurš ļauns nodoms, saskaņā ar Visuma likumiem, vērsīsies pret jūsu ienaidnieku.

Pirms mēs atbildam uz jautājumu, kā atgriezt ļaunumu ļaundariem, izdomāsim, pēc kādām zīmēm var atpazīt kaitīgas enerģijas klātbūtni mājā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment