Laimes horoskops- kur to atrod katrs zodiaka zīmes pārstāvis

AUNS

Auni ir ļoti priecīgi tad, kad pilnīgā kārtībā ir viņu finansiālā situācija, bet laimīgi viņi ir tad, kad viņi var tērēt, ne nieka neaizdomājoties par to, ka viņiem varētu pietrūkt līdzekļu. Lai ko tādu panāktu, Auni ir gatavi smagi pūlēties, tikai naudu tad viņi grib saņemt nevis aploksnē, bet gan čemodānā – tad Aunu dzīve būs piepildīta!

VĒRSIS

Vērši laimes sajūtu izjūt tad, kad viņiem viss ir kā pie cilvēkiem, taču nedaudz labāk – figūra slaidāka, amats augstāks un dzīvoklis glaunāks! Tas nozīmē to, ka Vērsis ir laimīgs tad, kad ir veiksmīgs, jo tad viņš var mierīgi uzelpot un doties izklaidēties!

DVĪŅI

Ļoti grūti pateikt, kas atnes laimi Dvīņiem, jo šodien tas var būt kas viens, bet jau rīt kaut kas pavisam cits, taču, neskatoties uz to, Dvīņi ir vieni no vislaimīgākajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, jo viņi visā prot saredzēt labo un ātri pārslēgties no sliktā!

VĒZIS

Vēži pa īstam laimīgi ir tad, kad visi ir mājās – vistiešākajā nozīmē, jo viņu mājai noteikti ir jābūt lielai, plašai un ar dārzu, kā arī lielai ģimenei – ar vīru un daudz bērniem! Pastāvīgi viesi, radinieki, kaķi un suņi, bet apkārt visi laimīgi – tā ir Vēžu vīzija par laimi!

LAUVA

Lauvām laimi atnes statuss – jo augstāk viņas ir, jo laimīgākas kļūst! Viņa ir ļoti sarūgtināta, ja kāds viņu nemīl! Ja viņa redz kādu veiksmīgāku, skaistāku un gudrāku, tad viņa savā prātā visādi cenšas noniecināt šī cilvēka cieņu, tāpēc laime Lauvām parasti ir diezgan īslaicīga!

JAUNAVA

Jaunava ir ļoti neparasta zodiaka zīme un ne visi ir spējīgi viņu saprast, tāpēc īstu laimi Jaunava jūt tad, kad sastopas ar sev līdzīgi domājošiem cilvēkiem – tad viņai burtiski izaug spārni! Jaunavas laimīgākas padara arī grūtības, jo viņām patīk jaunas problēmas, kuras var izjaukt molekulās, bet pēc tam salikt atpakaļ!

SVARI

Svari ir laimīgi tad, kad viss viņiem apkārt ir skaisti un pareizi – kārtība mājās, skaists apģērbs, ideāli pagatavotas vakariņas! Cik maz patiesībā vajag, lai Svari būtu priecīgi, taču atliek vien šo idilli izpostīt un laime būs kā nebijusi, bet nekas – Svari ātri vien to uzcels no jauna!

SKORPIONS

Skorpions ir īpaša zīme, un arī laime viņiem ir ļoti savdabīga. Patiesu laimi Skorpions jūt pēc cīņas ar pretinieku, kurā mūsu varonis Skorpions, protams, ir uzvarējis! Viņu laime slēpjas tajā, ka viņam savā dzīves ceļā jāatrod tāda pati dīvainas dabas un nesaprotama būtne, ar kuru par kaut ko varētu pacīnīties!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki savu laimi atrod piedzīvojumos – vēlams tādos, par kuriem pēc tam var pastāstīt kādam citam un saņemt ļoti aizraujošus komplimentus! Strēlnieks ir vislaimīgākā zodiaka zīme, jo, kamēr visi pārējie zodiaka zīmju pārstāvji atrodas laimes meklējumos, sūtot Visumam neskaidrus jautājumus, Strēlnieks dodas pretī piedzīvojumiem, un tā ir laime!

MEŽĀZIS

Mežāži ir laimīgi tad, kad viņiem izdodas radīt ideālo dzīves plānu – nevainojamu plānu! Protams, ka ideālais Mežāža plāns nekad nestrādā praksē, jo realitātē dzīve tajā ienes kaut kādas savas korektīvas, taču tas nav būtiski, jo laime – tā nav visu vēlēšanos izpildīšana! Mežāži savu laimi atrod šī plāna dažos punktos, kuros ļoti akurāti cenšas izpildīt – galvenais, lai neviens netraucē!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri vispār visu laiku ir ļoti laimīgi, jo laimei viņiem nav nepieciešams gandrīz nekas – viņiem viss jau ir! Apkārt Ūdensvīram ir tik skaista un interesanta pasaule, kas ir pilna noslēpumainības un dažādu mīklu, ka dzīvē taču laika nepietiks, lai tās visas atminētu!

ZIVIS

Zivis prot klausīties, runāt par dažādām tēmām, viņas ir gudras apzinīgas, līdz ar to pa īstam laimīgas viņas ir tad, kad jūt, ka ir vajadzīgas! Kad parādās kāds, kas prasa viņu uzmanību un dalību, tad viņām burtiski atveras otrā elpa!

Leave a Comment