Laisana Utjaševa parādīja dzīvokli, kurā viņa, Pāvels Voļa un bērni pavada karantīnas laiku

Kaut visiem tā būtu!

Sešgadīgais Roberts kopā ar četrgadīgo Sofiju nodarbojas ar savām lietām, kā arī ir ļoti priecīgi, ka viņu vecāki nav tik bieži projām. Viņu māte Laisana Utjaševa filmē videoklipus priekš YouTube, bet Pāvels Voļa sācis ierakstīt humoristiska rakstura skečus.

Tāpat Laisana labprāt saviem sekotājiem demonstrē ģimenes dzīvesvietu. Bijušās vingrotājas pielūdzējus visvairāk sajūsmināja viņas garderobe. Tā aizņem veselu istabu un ir lieliski aprīkota.

Lasi arī: Kā paskaidrot bērniem, ka gribu dzīvot viena? Bez viņiem un mazbērniem. Ne priekš manis taču dzemdēja, bet sev

Laisana sekotājiem parādīja arī savu virtuvi. Sieviete labprāt gatavo pati.

Visvairāk viņa mīl pilnvērtīgu un veselīgu ēdienu. Viņas uzturs parasti sastāv no zivīm, pilnvērtīgām zupām un olu kulteņa ar spinātiem.

Vingrotājs atzīst, ka ļoti uzmanīgi seko līdzi savai figūrai. Visērtāk viņa jūtas, kad sver piecdesmit kilogramus.

 

Turklāt, pēc Laisanas domām, sievietei jāsver mazāk nekā vīram, un, tā kā Pāvels pēc savas būtības ir ļoti slaids, viņai pastāvīgi jāuztur sevi labā formā.

 

Tāpat dzīvesvietā ir kabinets, kur abi vecāki var mierīgi strādāt. Savukārt bērniem ir ierīkota sava istaba, kur viņi var lasīt un pildīt mājasdarbus.

 

Lasi arī: Kļuva par vecākiem 12 un 15 gadu vecumā: kas noticis pēc 10 gadiem

Voļas un Utjaševas bērni tiek audzināti ļoti stingri. Kopā ar audzinātājiem viņi nopietni gatavojas skolai un tikai vakaros skatās multfilmas.

COMMENTS

Leave a Comment