Latvijā dzimušajai modelei jānogriež 95% no sava žokļa, bet tas vēl nav viss!

Latvijā dzimusī, Kanādas modele Jeļizaveta Bulokhova, saskārās ar dzīvi mainošiem notikumiem 2014. gadā. Viņa bija devusies atvaļinājumā uz Amsterdamu kopā ar savu vīru. Jeļizavetai sākas sāpes žoklī, kas tika uzskatītas par zobu sāpēm, bet izrādījās, ka iemesls ir daudz nopietnāks- tas bija vēzis.

model2

Saņemt tādu diagnozi ir briesmīgi, tas apgriež dzīvi kājām gaisā, bet vāl trakāk ir tas, ka Jeļizavete bija stāvoklī. Gaidību laiks pats par sevi jau ir pietiekami satraucošs, bet, kad tas tiek apvienots ar vēža diagnozi, tad iestājas bezcerība. Ār*ti modelei teica, ka ir jāveic aborts ķīmijterapijas dēļ.

“Viņš bija ļoti aktīvs manā vēderā un es ar viņu runājos,” stāsta modele, “es viņam teicu, ka viņam jāpārstāj kustēties, jo tad es nevarēšu viņu paturēt. Un viņš tiešām kļuva mierīgs! Viņš mani dzirdēja un paklausīja.”

model3

 Pati modele sev ir teikusi, ka viņa ir gatava jebkam, ko Visums viņai ir dzīvē sagatavojis. Ja viņas bērniņam būs jāpiedzimst, tad viņš arī piedzims.

Tomēr, pateicoties pāris aizkavējumiem, radās arī 3. iespēja, bērniņa izņemšana no dzemdes ar Ķeizar grieziena palīdzību. Pēc vairākām ārstu konsultācijām, jaundzimušais nāca šajā pasaulē 10 nedēļas pāragri, bet veselīgs un laimīgs puisītis- Valentīns. Pēc tam 95% no viņas žokļa tika noņemts, viņa devās uz ķimijterapiju un tagad atkopjas pēc cīņas ar slimību.

model4

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment