Latvijas speciālists skaidro, no kā patiesībā rodas daudzas kaites

Danilans-publicitates-e1485870071963

Lai arī Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka par veselību ir atbildīgi paši, tomēr „Grindeks” un „GfK Baltic” veiktais pētījums atklāj, ka ikdienā rūpes par sevi viņi atliek malā, jo svarīgāk šķiet gādāt par citiem un veikt steidzamus darbus.

Tāpēc „Grindeks” sāk kampaņu „Parūpējies par sevi”, lai atgādinātu, ka rūpes par sevi ir ne vien cilvēka labsajūtas, bet visas Vese***as pamats.

Likumsakarīgi – aptaujātie atklāj, ka ģimeni un draugus mīl vairāk nekā sevi, kā nākamie pēc pašiem mīlestības skalā ierindojas mājdzīvnieki un mājoklis. „Puse atzīst, ka viņiem ir svarīgi parūpēties par tuvajiem cilvēkiem un tikai pēc tam pievēršas sev, lai arī tam vairs bieži laika neatliek. Turklāt 14% pauž, ka rūpes par sevi ir egoisms un, gādājot par sevi, jūt vainas apziņu. Rezultātā ikdienas steigā nereti sev pievēršamies novēloti – katrs trešais sāk ārstēties tikai tad, kad saslimšana vairs neļauj veikt ikdienas pienākumus vai pēc apkārtējo spiediena,” atklāj Māra Tauriņa, pētījumu kompānijas „GfK Baltic” vadītāja.

Lasi arī: Lieto šos produktus, lai pasargātu sevi no gripas un citām slimībām

Uzzini, ko par slimību rašanos patiesajiem iemesliem domā speciālists no Latvijas:

Leave a Comment