Laulātais pāris izšķīrās pēc divu gadu laulības sievas neauglības dēļ. Viņi atkal satikās pēc 14 gadiem

Dievišķīgs brīnums!

Liktenis ir pārsteidzošs un vienmēr savieno cilvēkus, kuriem ir lemts būt kopā.

Kārena un Sems iepazinās pirms 16 gadiem un iemīlēja viens otru no pirmā acu skatiena. Laulātais pāris dzīvoja laimīgi un bez rūpēm divus gadus. Bet pēc tam Kārena vēlējās bērnus un nolēma aiziet pie ārsta pārbaudīties. Izrādījās, ka meitene ir neauglīga un nav nekādu cerību, ka viņa varētu palikt stāvoklī pat izmantojot mākslīgās apaugļošanas metodi.

Kārena nolēma neteikt Semam, ka viņai ir šāda problēma. Viņai likās, ka Sems bez viņas būs daudz laimīgāks un varēs radīt pilnvērtīgu ģimeni. Viņa atgriezās mājās un pasacīja vīram, ka vairāk viņu nemīl un vēlas šķirties. Sems bija vienkārši salauzts un nevarēja saprast, kurā brīdī viņu mīlestība vienkārši pazuda.

 

Kārena un Sems nesatikās veselus 14 gadus. Pa šo laiku Sems bija paspējis vienu reizi apprecēties un izšķirties, viņam bija piedzimusi meita. Bet Kārena tā arī dzīvoja vientulībā.

Lasi arī: Kāpēc Japānā vecāki neuzkopj aiz bērniem

Kādu vakaru Sems nolēma Facebook sameklēt savu bijušo mīlestību un atrada viņas lapu. Vīrietis nolēma viņai uzrakstīt un saņēma atbildi. Pēc ilgstošas komunikācijas, Sems piedāvāja satikties.

Satikšanās laikā Kārena Semam visā atzinās un lūdza piedošanu. Sems viņai piedeva un piedāvāja sākt visu no jauna.

Pēc gada notika brīnums – 2018. gadā laulātajam pārim piedzima meita, kuru viņi nosauca par Luīzi. Bet ārsti viņai apgalvoja, ka viņa ir neauglīga…

Avots: No ārzemju preses materiāliem

COMMENTS

Leave a Comment