Līdakaste: kur tā ir noderīga un tās ietekme uz mājas enerģiju

Augu nevar novietot pie gultas galvas. Šajā gadījumā tā atņems enerģiju no cilvēka, un strīdi mājās palielināsies.

Augs sauca par meļu mēli: saskaņā ar zīmēm tas neļauj jaunlaulātajiem dzīvot harmonijā. Pieņemt tādu augu kā dāvanu no mātes – uz nepatikšanām.

 

Ja sansevieria vai, kā to sauc arī par leoparda liliju, nomirst, tas nozīmē, ka mājā dzīvo nelaimīgs cilvēks. Kāds ļoti saskumis, nokaitināts, dusmīgs. Galvenokārt līdakaste mirst tad, kad cilvēki nepatīk viens otram, kad mājā valda negatīva enerģija.

Ja līdakaste zied, tas norāda uz lielo izmaiņu pieeju – tās var būt gan pozitīvas, gan negatīvas. Ja kāda iemesla dēļ augs sāk izžūt, tas nozīmē, ka cilvēkam vai viņa ģimenei ir kāds skauģis. Ļoti labi, ja sansevieria zied vasarā.

Māņticības saka, ka, ja līdakaste stāv neprecētas sievietes mājās, tad viņai būs daudz grūtāk atrast dvēseles draugu.

Ja līdakas astes lapas ir garas, tad ģimenei būs daudz veiksmes un naudas. Īsās un noapaļotās lapas ir zīme, ka ģimenē būs daudz mīlestības un izpratnes.

Ticējumi apgalvo, ka līdakaste dziedina galvassāpes un nomierina nervu sistēmu. Tas ir noderīgs zieds visiem, kas pastāvīgi dzīvo dinamiskā ritmā, bieži vien spiesti sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem.

 

Arī interesanti: 15 dārza un istabas augi, kuri ir ārkārtīgi indīgi mūsu četrkājainajiem mīluļiem! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

avots: dailyhoro

Leave a Comment