Personas raksturs pēc dzimšanas gada

Personas raksturu var uzzināt dažādos veidos, bet vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir ar Fen Šui. Saskaņā ar austrumu mācībām viens no pieciem elementiem dod personai galvenās rakstura iezīmes.

Zināt partnera raksturu, ir noderīgi uzņēmējdarbībai vai mīlestības saderības novērtēšanai. Dažreiz mums nav ne laika, ne pilnvaras iepazīt personu pakāpeniski. Fen Šui palīdzēs jums atbildēt uz jautājumiem par cilvēka raksturu, bet tam jums būs jāzina viņa dzimšanas gads.

LASI ARĪ: Sargeņģeļu padomi caur pulksteni – skaitļu nozīme

Kā identificēt savu elementu

Lai uzzinātu, kurš elements jums pieder, jums vienkārši ir jāpārbauda, ​​kāds ir jūsu dzimšanas gada pēdējais skaitlis:

  • ja tas ir 0 vai 1, tad jūsu elements ir Metāls;
  • ja tas ir 2 vai 3, tad jūsu elements ir Ūdens;
  • ja tas ir 4 vai 5, tad jūsu elements ir Koks;
  • ja tas ir 6 vai 7, tad jūsu elements ir Uguns;
  • ja tas ir 8 vai 9, tad jūsu elements ir Zeme.

Nedomājiet, ka viss ir tik vienkārši, jo pēc gada ir svarīgi zināt, kāda veida enerģijas cilvēks ir: Jiņ vai Jaņ. Pāraskaitļa dzimšanas gadi liecina, ka personai ir Jaņ sākums. Nepāra gadi runā par Jiņ enerģijas klātbūtni.Kāda ir atšķirība starp Jiņ un Jaņ cilvēkiem

Jiņ cilvēki ir vairāk noslēpumaini, biežāk introverti. Viņiem ir grūti atrast jaunus draugus, viņi neuzņemas gandrīz nekādu risku, viņiem nepatīk, ja pārkāpj viņu personīgo telpu.

Jaņ cilvēki ir  sabiedriskāki, viņi zina, kā piedot, riskē biežāk. Viņu dzīve ir piepildīta ar spilgtām emocijām. Šie cilvēki nepanes vientulību.

Jiņ un Jaņ cilvēku savietojamība ir diezgan laba, bet ne jau no paša sākuma. Cilvēkiem ar pāra un nepāra dzimšanas gadu ir vajadzīgs laiks, lai pierastu vienam pie otra. Jaņ-Jaņ vai Jiņ-Jiņ raksturu saderība ir diezgan laba, bet šādās attiecībās vai draudzībā cilvēki ātri nogurst viens no otra, ātri paliek garlaicīgi. Pārmērīga līdzība ne vienmēr gūst labumu.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Elementa Metāls cilvēka raksturs

Metāla cilvēki ir ļoti sabiedriski. Šie patiesi burvīgie cilvēki, viņiem ir īpašs šarms, ko pat viņi paši bieži nevar saprast. Viņiem būtībā ir mazliet pazemināts pašvērtējums, bet viņu gars ir nesalaužams un stingrs.

Šos cilvēkus sauc par negausīgiem, jo ​​viņi vienmēr vēlas vairāk. Bieži Metāla cilvēki pēc būtības ir patiesi perfekcionisti. Tas ne vienmēr ir labi atspoguļots mēģinājumos atrast dvēseles draugu, jo viņi ir ļoti prasīgi.

Metāls ir labi apvienojams gan ar Jiņ sākumu, gan Jaņ sākumu. Eksperti uzskata, ka šiem cilvēkiem ir visas labākās un sliktākās rakstura iezīmes. Šī elementa cilvēku problēma ir tā, ka viņi nevar būt apmierināti ar mazumu – viņi vai nu izrāda pilnīgu apātiju un intereses trūkumu par visu, vai arī uzreiz ņem visu. Ar viņiem bieži vien nav viegli.

Elementa Koks cilvēka raksturs

Tie ir elastīgi un saprot cilvēkus, kad runa ir par mīļajiem. Tie ir ļoti laipni, bieži vien paši sev par ļaunu. Medaļas otra puse ir nespēja piedot. Viņi nevar sazināties ar tiem, kas tos nodevuši vai aizvainojuši – tas ir viņiem tabu.

Tie ir burtiski apsēsti ar to, ka tos ieskauj tikai patīkamākās personības, tāpēc viņi bieži izvēlas vientulību, lai atkal nebūtu vīlušies. Arī viņu aprūpe un laipnība var būt greizsirdība. Viņi nebaidās dot sevi visu mīlestības labā, bet viņi var lūgt kaut ko pretī.

Tie ir radoši indivīdi, kuriem ir neticamas vēlmes pēc zināšanām. Viņiem patīk dalīties pieredzē, saņemt informāciju no visiem iespējamiem avotiem. Viņu raksturs ir labi apvienots ar Jiņ sākumu un Jaņ sākumu. Attiecības šīs personas sāk ļoti viegli, jo viņiem nepatīk vilkt gumiju un spēlēt kaķi un peli. Viņi novērtē patiesību un ienīst melus visās tā izpausmēs.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 22. aprīļa līdz 28. aprīlim – pretrunas nav izslēgtas!

Elementa Ūdens cilvēka raksturs

Šiem cilvēkiem ir liela tieksme pēc mākslas, radošuma. Bieži vien viņi var būt nedaudz slinki, tāpēc viņiem ir vajadzīga tuva persona, kas pastāvīgi liek viņiem kaut ko, piespiežot viņus cīnīties ar atlikšanu.

Ūdens elementa pārstāvjiem ir ļoti spēcīga intuīcija, bet dažreiz tas nepalīdz. Sirds balsī ir vērts klausīties neparastās situācijās mīlas sfērā un finanšu jomā.

Daži no šiem cilvēkiem pēc dabas ir diezgan kaprīzi. Neskatoties uz to sarežģītību, citi gandrīz vienmēr atrod ar viņiem kopīgu valodu. To nav viegli izdarīt, bet tas, kas paliek nemainīgs, ir viņu spēja uzklausīt. Ūdens elementa cilvēkiem var uzticēt jebkādus noslēpumus, saņemot nozīmīgus padomus un nebaidoties no publicitātes.

Elementa Uguns cilvēka raksturs

Uguns ir pilns ar emocijām, tāpēc Jaņ sākums viņiem ir vairāk piemērots. Šīs ir atvērtas personības, kas ļoti bieži stāsta patiesību, un šī patiesība ne vienmēr ir viņu labā. Viņi uzņemas riskus, dažkārt dara stulbības, piesaista milzīgu citu cilvēku uzmanību. Komandā vai mīlestības attiecībās gandrīz vienmēr šāda persona izceļas nekavējoties. Tas dod zināmu uzsvaru uz attiecībām vai vietu, kur tas atrodas.

Šie cilvēki bieži ir cietsirdīgi. Kas ir likumīgi, viņi aizstāvēs tik nikni, cik vien iespējams. Viņiem patīk riskēt, iesaistīties ekstrēmos sporta veidos, satikties, dalīties pieredzē. Tie ir ļoti aktīvi cilvēki, kas ievērojami biežāk nekā citi var kļūt par līderiem attiecībās vai darba grupā.

Rezultāts ir svarīgs šiem cilvēkiem, nevis pats process, tāpēc tos ir viegli pievilt. Viņi vēlas visu uzreiz, jo Uguns ir nepacietīga. Mīlestībā vairums no viņiem demonstrē īpašu lojalitāti. Attiecībās ar cilvēkiem bieži ir impulsīvs un grūti saprotams.

LASI ARĪ: 4 zinātniskie veidi, kā jūs varat atklāt meli!

Elementa Zemes cilvēka raksturs

Pirmā lieta, kas jāatceras, strādājot ar cilvēkiem ar šo elementu, ir piesardzība. Tie ir jutīgi un nepanes augstprātību. Bieži viņi izvēlas palikt vientulībā, jo viņi mīl mieru un klusumu.

Šie cilvēki ir vislabāk apvienoti ar Jiņ sākumu. Tie ir izteikti introverti, bet to raksturs ir ļoti spēcīgs, tāpēc viņi var ilgstoši uzturēties starp lielu cilvēku pūļiem. Viņu stiprās puses ir pacietība, spēja pārliecināt, klausīties, skaļi runāt un prasmīgi rīkoties ar naudu.

Ļoti bieži cilvēki, kas dzimuši gadā, kas beidzas 8 un 9, atstāj lietas nepabeigtas, jo zaudē visu cerību uz panākumiem. Viņiem ir nepieciešams kāds, kurš palīdzēs meklēt motivāciju un iedvesmu. Ņemot vērā, ka šajā gadā dzimušie Zemes elementa cilvēki ir diezgan harizmātiski un burvīgi, viņiem nav problēmu ar mīļotā klātbūtni. Sarežģītā daba neļauj viņiem ātri atklāt visus savas dvēseles aspektus viņu mīļotā priekšā, bet tas ir tikai laika jautājums.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment