Līdz Jaunajam gadam atlikušas 12 dienas: ko nedarīt, lai 2024. gadā būtu nauda un panākumi?

Līdz Jaunajam gadam atlicis pavisam nedaudz laika, tagad ir svarīgi noskaņoties pārmaiņām uz labo pusi. Astroloē Jūlijs Gikis paskaidroja, ko nevajadzētu darīt, gatavojoties Jaunajam gadam.

“Jaunais gads ir jauna enerģija. Bet dažas lietas ir aizliegts darīt pirms paša Jaunā gada. Parūpējieties par to, lai jūsu mājās nebūtu kliegšanas un attiecību skaidrošanas. Negatīvo enerģiju ir grūti atstāt. Uzsākot strīdus, jūs visu negatīvismu ienesīsiet jaunajā kalendārajā gadā,” sacīja Gikis.

Ko vēl nedarīt pirms Jaunā gada vakara

Jums nav jāiztērē visa nauda. Centies izveidot finansiālo spilvenu, lai jaunajā enerģijā varētu ienākt ar naudu.

Baidies no ekstravagantiem eksperimentiem saistībā ar savu izskatu. Ja tev gribas nokrāsot matus violetā krāsā, tā nav jaunā gada enerģija, bet tikai paaugstināts Jaungada noskaņojums. Drastisku pārmaiņu gadījumā pēc svētkiem labāk vērsieties pie stilista.

Lasi vēl: Jaunā gadā trīs zodiaka zīmes no galvas līdz kājām noklās mīlas piedzīvojumi

Greznu un dārgu lietu iegāde vienmēr ir pacilājoša, taču, ja jums ir jāaizņemas nauda, tās ir jaunas ilgtermiņa saistības. Šādas vēlmes var radīt naudas aizplūšanu turpmākajos mēnešos.

“Salīdziniet aizejošo gadu ar cilvēku, kurš ir strādājis visu gadu. Kādā enerģijā atrodas šāds cilvēks? Viņš ir ļoti noguris, kamēr nav enerģijas jaunai iedvesmai. Runa ir par to, lai visus lēmumus par darbu pieņemtu tikai jaunajā gadā. Neatstājiet darbu,” dalījās astrologs.

Leave a Comment